Παναθηναϊκός: Επίσκεψη στην ογκολογική μονάδα παίδων ΕΛΠΙΔΑ

Την ογκολογική μονάδα παίδων «Ελπίδα» επισκέφθηκε το μεσημέρι η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που μοίρασε δώρα, αυτόγραφα και αγάπη στα παιδιά. Τους «πράσινους» υποδέχθηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Κάθε χρόνο η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρίσκεται κοντά στα παιδιά. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γι' αυτή τη συμμετοχή,
γιατί πραγματικά μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτό τον αγώνα. Είναι σημαντικό ιδιαίτερα για τα παιδιά, καθώς πιστεύω ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να ξέρουν ότι τα σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω τους και τους δίνουν την αγάπη και τη συμπαράστασή τους».
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, είπε μεταξύ άλλων: «Ήρθαμε να δώσουμε χαρά, να δώσουμε δώρα, αλλά από την άλλη ήρθαμε και να πάρουμε κι ένα μάθημα για το ποιος είναι ο πραγματικός αγώνας της ζωής, ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας υποδέχθηκαν, να δώσουμε ευχαριστίες στο προσωπικό για την τιτάνια προσπάθεια που κάνει, ώστε να αισθάνονται καλά τα παιδιά. Είναι μια πολύ όμορφη προσπάθεια και ήρθαμε να τη στηρίξουμε».
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εξέφρασε τη χαρά όλης της ομάδας, «γιατί μπορούμε να δώσουμε έστω και λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορώ να φανταστώ όλο αυτό το βάρος που έχουν αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους τις δυσκολίες που περνούν, αλλά ελπίζω ότι μπορέσαμε να σηκώσουμε λίγο από αυτό το βάρος από τους ώμους τους» και εξέφρασε την ελπίδα «να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται εδώ, κοντά στα παιδιά που περνούν τέτοιες δύσκολες καταστάσεις».
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων πως «πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το σημαντικότερο είναι να έχουμε την υγεία μας και τίποτα άλλο. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτά τα παιδιά να δίνεις χαρά, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες», ενώ ο Μάικ Μπράμος επισήμανε ανάμεσα σε άλλα: «Όλα αυτά σε κάνουν να εκτιμάς τις γιορτές, την οικογένειά σου, τη ζωή την ίδια. Είναι ωραίο να μπορείς να κάνεις τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους να χαμογελούν. Και τους ευχόμαστε μόνο το καλύτερο».
Keywords
Τυχαία Θέματα