Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Ρόμπιν Γουίλιαμς

13:13 12/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος αυτοκτόνησε στα 63 του χρόνια. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κατακλύστηκαν από πλήθος συλλυπητηρίων και μηνυμάτων τόσο από συναδέλφους του όσο και από απλούς πολίτες. Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στους πολλούς ρόλους που είχε ερμηνεύσει
ο ηθοποιός: «Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς αεροπόρος, γιατρός, τζίνι, νταντά, πρόεδρος, καθηγητής, Πίτερ Παν και ό,τι άλλο εκπροσωπούσε ανάμεσα σε αυτούς τους ρόλους. Αλλά ήταν μοναδικός...Η οικογένεια Ομπάμα εκφράζει τη βαθιά της θλίψη στην οικογένεια του Ρόμπιν, στους φίλους του και σε όλους όσοι μπόρεσαν να εκφραστούν χάρη στον Ρόμπιν Ουίλιαμς».

Το Χόλιγουντ θρηνεί τον χαμό ενός όχι μόνο ταλαντούχου, αλλά και εξαιρετικά αγαπητού ηθοποιού. «Ο Ρόμπιν ήταν μία καταιγίδα κωμικής ιδιοφυϊας και το γέλιο μας ήταν ο κεραυνός που τον συντηρούσε. Ήταν φίλος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ. «Είμαι εμβρόντητος από τον χαμό του Ρόμπιν Ουίλιαμς: αξιοπρεπής, αξιοθαύμαστος, τεράστιο ταλέντο, συνεργάτης, γνήσια ψυχή» έγραψε ο Στιβ Μάρτιν στο Twitter.
Keywords
Τυχαία Θέματα