Π. Ταχτσίδης: Πάθος και θέληση, και όλα τα άλλα θα έρθουν

14:50 23/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Σίγουρος ότι η εθνική ομάδα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εφόσον εμφανιστεί συγκεντρωμένη και παθιασμένη στο αυριανό καθοριστικό παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού, δήλωσε ο Παναγιώτης Τατχσίδης. Ο διεθνής μέσος μίλησε στον επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΕΠΟ και επισήμανε:

«Η συγκέντρωση είναι πάνω από όλα σε αυτά τα παιχνίδια, από το πρώτο δευτερόλεπτό μέχρι το τελευταίο. Ο στόχος δεν είναι πολύ δύσκολος, από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα. Να έχουμε
πάθος και θέληση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Είμαι σίγουρος ότι, αν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και έχουμε το πάθος που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και τη συγκέντρωση, θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Το μόνο αποτέλεσμα που μας κάνει είναι η νίκη και γι΄αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι και ξέρουμε ότι θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο 23άχρονος χαφ μίλησε και για την προσωπική εμπειρία συμμετοχής σε ένα Μουντιάλ: «Αποκτώ πολλές εμπειρίες, βλέποντας από κοντά αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και το πώς συμπεριφέρονται εδώ. Είναι ένα μεγάλο όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό. Έχω κερδίσει και μόνο που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο. Κερδίζουμε συνέχεια, στην καθημερινότητά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα