Π. Σκουρλέτης: Ηχηρό το μήνυμα της Αθήνας και της Αττικής

16:54 19/5/2014 - Πηγή: E-Typos
«Tο πιο ηχηρό μήνυμα του πρώτου γύρου των εκλογών είναι αυτό της Αθήνας και της Αττικής» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, στον «Σκάι» και ανέφερε ότι «σε σχέση με την Αυτοδιοίκηση, πράγματι, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια η δικιά μας Αριστερά αποκτάει σοβαρότατα ερείσματα, για πρώτη φορά θα έλεγα μετά το ‘74».

«Υπάρχει μια γενικευμένη αντιμνημονιακή ψήφος σε πάρα πολλές κάλπες, με
βάση την ιδιομορφία των αυτοδιοικητικών εκλογών», είπε, σημειώνοντας ωστόσο ότι «δεν ήταν το διακύβευμα της πρώτης Κυριακής το θέμα των εθνικών εκλογών». «Το αν θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν ή θα επιταχύνουν τον χρόνο των εκλογών, εξαρτάται από την κάλπη των ευρωεκλογών» τόνισε προσθέτοντας ότι «και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος στις δηλώσεις τους αποδέχτηκαν ότι την επόμενη Κυριακή ένα από αυτά που παίζεται είναι η κυβερνητική σταθερότητα».

Σε ό,τι αφορά τη Χρυσή Αυγή είπε πως «είναι φανερό ότι η Χρυσή Αυτή τρέφεται από τις ακραίες αντικοινωνικές πολιτικές, ανθεί στο έδαφος της κοινωνικής κρίσης» και υπογράμμισε: «Πρέπει να άρουμε τις αιτίες που οδήγησαν στην αύξησή της».
Keywords
Τυχαία Θέματα