Ολυμπιακός/Μπάσκετ: Ρήξη τυμπάνου υπέστη ο Λο

18:56 14/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ρήξη τυμπάνου υπέστη ο Εϊσι Λο, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα το πρωί. Σήμερα, την επομένη της επιστροφής από το Λονδίνο, τον Αμερικανό γκαρντ εξέτασε ΩΡΛ, καθώς είχε έντονους πόνους στο δεξί αυτί, μετά τον τραυματισμό του στο α΄ μέρος του τελικού της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Κατά την επιστροφή της «ερυθρόλευκης» αποστολής από τη βρετανική πρωτεύουσα, ο Λο έδειχνε να πονά πολύ και του χορηγήθηκε φάρμακο από το ιατρικό τιμ, για να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να
ανακουφιστεί. Δεν θα χρειαστεί, πάντως, να υποβληθεί σε εγχείρηση και με συντηρητική αντιμετώπιση θα γίνει σύντομα καλά. Ο Εϊσι Λο έλαβε μέρος στην απογευματινή προπόνηση, σε αντίθεση με τον Γκεόργκι Σερμαντίνι.

Ο Γεωργιανός σέντερ υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία στους προσαγωγούς και, όπως φάνηκε, δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο. Ο Σερμαντίνι έσφιξε τα δόντια, έπαιξε και στους δύο αγώνες στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, έχοντας σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά τώρα θα πρέπει να χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια των «ερυθρόλευκων», με Ηλυσιακό την ερχόμενη Πέμπτη (16/5, 18:00, εξ αναβολής της 23ης αγωνιστικής) και με Απόλλωνα Πατρών (18/5, 17:00, 26η αγωνιστική).
Keywords
Τυχαία Θέματα