Ολυμπιακός-Μπάσκετ: Ωριλά θα εξετάσει την Τρίτη τον Έισι Λο

22:51 13/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Στο τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακού, από το αεροδρόμιο “Gatwick” του Λονδίνου, στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έβλεπε κανείς χαρούμενα πρόσωπα. Ένας μόνο από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, 100-88, στον τελικό της Ευρωλίγκας, δεν ήταν σε θέση να πανηγυρίσει και να απολαύσει τη στιγμή, όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Ο Έισι Λο έδειχνε να υποφέρει
καθισμένος στη θέση του με έντονους πόνους στο αριστερό αυτί. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού δέχτηκε χτύπημα χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά μέσα στο μεθύσι της επιτυχίας, η είδηση για τον τραυματισμό του Αμερικανού πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Μανώλης Μυριοκεφαλιτάκης, έβαζε φάρμακο στο αυτί του Αμερικανού συχνά κατά τη διάρκεια της πτήσης και αύριο αναμένεται να εξετάσει ωριλά τον Λο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς προκαλεί τον πόνο στο αυτί του.

Έχοντας μία την κόρη του και μία τον γιο του στην αγκαλιά του, ο Λο μόνο να μείνει μόνος... με τον πόνο του δεν είχε το δικαίωμα, αφού έσφιγγε τα δόντια και δεν αρνείτο ακόμη και να υπογράψει αυτόγραφα. Εξάλλου, το τσάρτερ ήταν ασφυκτικά γεμάτο κατά την επιστροφή, αντίθετα με την αναχώρηση, όταν η ΚΑΕ είχε πάρει μαζί της, μόνο τους πρώτου βαθμού συγγενείς των παικτών και λίγους εκπροσώπους του Τύπου και οπερατέρ. Σήμερα, όμως η ΚΑΕ έδωσε το «πράσινο» φως σε πολλούς συγγενείς, φίλους των παικτών και δημοσιογράφους να είναι με την ομάδα, οι οποίοι αν και είχαν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια μετ΄επιστροφής προτίμησαν να επιβιβαστούν στο τσάρτερ των πρωταθλητών Ευρώπης.

Κατά το check-in στο Λονδίνο, η Aegean είχε ετοιμάσει ευχάριστη έκπληξη στην ομάδα του Ολυμπιακού έχοντας την επιγραφή “Olympiacos – European Champion” σε κάθε γκισέ, μαζί με το όνομα της εταιρίας, εκεί δηλαδή που οι επιβάτες του τσάρτερ παραλάμβαναν την κάρτα επιβίβασης, με την επίδειξη του διαβατηρίου τους ή της αστυνομικής ταυτότητάς τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν περιθώρια για ξεκούραση, καθώς αύριο στις 18:00 έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο ΣΕΦ, ενόψει των δύο αγώνων την ερχόμενη Πέμπτη και το Σάββατο, για την Α1. Η συμμετοχή του Είσι Λο στην αυριανή προπόνηση θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των αυριανών εξετάσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα