Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον 28άχρονο Αλγερινό μπακ Κ. Μεντζανί

16:44 25/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι από σήμερα ο Καρλ Μεντζανί. Ο 28άχρονος Αλγερινός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του. Ο Μεντζανί θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Γερμανία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Μεντζανί υπέγραψε τριετές
συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μεντζανί έχει «προϋπηρεσία» σε Λίβερπουλ (2003-2006), Λοριάν (2004-2005, δανεικός), Μετς (2005-2006, δανεικός), Λοριάν (2006-2008), Αζαξιό (2007-2008, δανεικός), Αζαξιό (2008-2013), Μονακό (2013).
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Καρλ Μεντζανί, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, δήλωσε στην κάμερα του OlympiakosTV: «Ελπίζω να δώσω τον καλύτερό εαυτό μου για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο και, γιατί όχι, να είναι κι ανταγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ. Eίμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω γι' αυτούς τους οπαδούς κι ελπίζω να τους αρέσει το στιλ παιχνιδιού μου. Εγώ, πάντως, θα δώσω το καλύτερο γι' αυτούς. Ευχαριστώ για την υποδοχή και θα κάνω ό,τι μπορώ στο γήπεδο για να είμαι ένας καλός παίκτης και να εκπροσωπήσω τον Ολυμπιακό όπως πρέπει».

Στο μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι και ο Ρομπέρτο, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης για ένα χρόνο, ενώ, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση, ως δανεικού για ένα χρόνο από την Άρσεναλ, του Τζόελ Κάμπελ.
Keywords
Τυχαία Θέματα