Ο ΟΣΦΠ πήρε και τον Κώστα Γιαννούλη από τον Ατρόμητο

20:47 1/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Την τελευταία μεταγραφική του κίνηση έκανε πιθανότατα απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος απόκτησε από τον Ατρόμητο τον Κώστα Γιαννούλη. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Γιαννούλη», αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση των Πειραιωτών στο σάιτ του συλλόγου, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Γιαννούλης, που είναι 26 ετών, αγωνίζεται στη θέση
του αριστερού αμυντικού και η απόκτησή του σχετίζεται με την παραχώρηση στη Ρόμα του Χοσέ Χολέμπας. Νωρίτερα σήμερα, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα και την απόκτηση του Σέρβου μέσου, Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ.

Για μεγάλο βήμα στην καριέρα του έκανε λόγο ο Κώστας Γιαννούλης, λίγη ώρα μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 26άχρονος αριστερός μπακ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους διοικούντες και το τεχνικό τιμ του Ατρόμητου, ενώ τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που οφείλω στον Ατρόμητο. Μετά από μια κακή χρονιά στη Γερμανία με έφερε στην Ελλάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και να δείξω τα προσόντα μου παίζοντας έστω και μια φορά στην Εθνική Ομάδα και τώρα να πάρω μετεγγραφή στην κορυφαία ομάδα της χώρας.
Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο και αυτό που πρέπει να κάνω είναι να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω σε όσους πίστεψαν σε εμένα», είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος παίκτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα