Ο ΟΣΦΠ έδωσε Παπάζογλου σε Ατρόμητο και πήρε Καραμάνο

14:18 8/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, έχουν αποδείξει ότι λειτουργούν όχι μόνο για το σήμερα, αλλά και για το μέλλον της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό οι πρωταθλητές, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τάσου Καραμάνου απ τον Ατρόμητο. Ο νεαρός μεοσεπιθετικός, που θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2015, έκανε ένα
πολύ καλό πρωτάθλημα με την ομάδα του Περιστερίου και συγκέντρωσε τα βλέματα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» τον απέκτησαν, παραχωρώντας στον Ατρόμητο, τον Θανάση Παπάζογλου.

Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Καραμάνου, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2015. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής, ο Θανάσης Παπάζογλου παραχωρείται στον Ατρόμητο».

Θ. Παπάζογλου: Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας ο Ατρόμητος
Ο 26χρονος σέντερ φορ, με θητεία σε Άρη, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ (όπου την τελευταία διετία πέτυχε 20 γκολ σε 65 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο), καλείται να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα των «κυανόλευκων», το οποίο έγινε αισθητό στα δύο ματς με τη Σαράγεβο για το Γιουρόπα Λιγκ.
«Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία πολύ δύσκολη ημέρα για την ομάδα, έπειτα από τον αποκλεισμό της από την Σαράγεβο. Οφείλουμε, όμως, να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί, για να μπορεί ο Ατρόμητος να παίζει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα πρέπει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτός θα είναι και φέτος ο στόχος μας» δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου στην ιστοσελίδα του Ατρομήτου και συνέχισε:

«Παρακολούθησα το χθεσινό ματς από την τηλεόραση και διαπίστωσα ότι οι φίλαθλοι, παρά τον αποκλεισμό, χειροκρότησαν και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν όσα έχει πετύχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να τους υποσχεθούμε πολλές χαρές και επιτυχίες στη νέα χρονιά. Θεωρώ τον Ατρόμητο μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα και την σταθερότητα που τον διακρίνει. Ήταν άλλωστε ένας παράγοντας που επέλεξα να έρθω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα και να βάλω όσο περισσότερα γκολ μπορώ, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Θέλω επίσης μέσα από τον Ατρόμητο να διακριθώ, όπως το έχουν πετύχει και άλλοι παίκτες του στο παρελθόν, και να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας, που είναι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή».
Keywords
Τυχαία Θέματα