Ο ΟΠΑΠ διευκρινίζει τα περί “συνεργασίας” με την Ιντραλότ

19:13 22/3/2013 - Πηγή: E-Typos
Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα δημοσιεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, περί αυτόματης ανανέωσης της συνεργασίας ΟΠΑΠ-Ιντραλότ, στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων του Οργανισμού.
Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, η Ιντραλότ θα έχει τη διαχείριση των συστημάτων (βάσει προηγούμενου διαγωνισμού) έως το τέλος Ιουλίου, οπότε και λήγει η υπάρχουσα σύμβαση.
Η παροχή νέων υπηρεσιών, θα γίνει από τον ΟΠΑΠ,
με τρόπο που αφενός θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της εταιρείας και των μετόχων, αφετέρου με στόχο την αδιάλειπτη παραγωγική λειτουργία της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Πιο αναλυτικά, ο ΟΠΑΠ επισημαίνει ότι:

Το ανωτέρω έργο (το πληροφοριακό σύστημα) και υπηρεσίες αποτέλεσαν αντικείμενο διαγωνισμού από το 2010, βάσει του οποίου έγινε η επιλογή της ΙΝΤΡΑΛΟΤ. Η σύμβαση βάσει της οποίας η ΟΠΑΠ Α.Ε. καλύπτει τις σχετικές της ανάγκες σήμερα λήγει την 30η Ιουλίου 2013 και δεν προβλέπεται δικαίωμα περαιτέρω παράτασής της (δεδομένου ότι τα σχετικά δικαιώματα έχουν ασκηθεί πλήρως.
Η διοίκηση επιδιώκει την διαρκή, πλήρη και ασφαλή πληροφόρηση των μετόχων και του επενδυτικού κοινού και θα συνεχίσει να το κάνει. Συνιστά εξάλλου την ψύχραιμη και προσεκτική αξιολόγηση των διαφόρων σχολίων που κυκλοφορούν, καθώς δεν αποτυπώνουν πάντοτε ορθή ή επαρκή ενημέρωση ή ακριβή γνώση των σχετικών θεμάτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα