ΝΒΑ: Στο All Star Game με τους rookies o Αντετοκούνμπο

14:48 30/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Στο All Star Game θα βρεθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά όχι ως θεατής. Η μεγάλη ελπίδα του Μιλγουόκι για το μέλλον, επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο καθιερωμένο "Rising Stars Challenge" μεταξύ των rookies και των sophomores (οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί μια χρονιά στο ΝΒΑ η αλλιώς οι δευτεροετείς), που θα διεξαχθεί 14-16 Φεβρουαρίου στη Νέα Ορλεάνη.

Ο
Αντετοκούνμπο, που είναι και ο νεότερος παίκτης του ΝΒΑ, ήταν πολύ τυχερός φέτος, σε προσωπικό επίπεδο πάντα, γιατί οι Μπακς δεν έχουν καλή παρουσία και βρίσκονται στην τελευταία θέση, σε όλο το ΝΒΑ. Το συγκεκριμένο γεγονός λοιπόν, σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς του Μιλγουόκι σημαντικών παικτών, όπως οι Λάρι Σάντερς, Μπράντον Νάιτ, Εκπε Ούντο, Ο.Τζ. Μέϊο και Κάρλος Ντελφίνο (σ.σ. αγωνίζονται στην ίδια θέση).

Ο νεαρός άσος, έχει εφέτος μέσο όρο 7 πόντους, 4,7 ριμπάουντ 1,8 ασίστ και 0,8 μπλοκ σε 23,7 λεπτά συμμετοχής. Σε ότι αφορά στα ποσοστά του, έχει 71,1% στις βολές, 50,6% στα δίποντα και 30% στα τρίποντα.

Οι δυο ομάδες θα απαρτίζονται από πρωτοετείς, αλλά και δευτεροετείς αθλητές. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Η επιλογή για την στελέχωση των δυο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου. Αμέσως μετά, μέσω ψηφοφορίας, θα καθοριστούν οι πεντάδες των δύο ομάδων. Αυτές θα ανακοινωθούν στους παίκτες λίγο πριν το τζάμπολ.

Πιο συγκεκριμένα οι Rookies αποτελόύνται από τους: Μάικλ Κάρτερ Γουίλιαμς (76ερς), Στίβεν Άνταμς (Θάντερ), Πέρο Αντιτς (Χοκς), Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μπακς), Τρέι Μπερκ (Τζαζ), Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. (Νικς), Βίκτορ Ολαντίπο (Μάτζικ), Κέλι Ολίνικ (Σέλτικς), Μέισον Πλάμλι (Νετς).

Από την πλευρά τους οι Sophomores που θα παίξουν είναι οι: Αντονιο Ντέιβις (Πέλικανς), Ντέμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Χάρισον Μπαρνς (Γουόριορς), Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Τέρενς Τζόουνς (Ρόκετς), Τζάρενρτ Σάλιντζερ (Σέλτικς), Γιόνας Βαλανσιούνας (Ράπτορς) και Ντιόν Ουέιτερς (Καβαλίρς).

Ενθουσιασμένος που η πρώτη σεζόν του στο ΝΒΑ θα συνδυαστεί με συμμετοχή στον αγώνα των "Rising Stars Challenge", δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος σε αυτό το παιχνίδι. Ξύπνησα το πρωί και ετοιμαζόμουν για τον αγώνα με τους Σανς, όταν με ενημέρωσαν τηλεφωνικά για την επιλογή και στη συνέχεια με πήρε ο κόουτς Ντρου και με συνεχάρη. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε All Star Game στην... πρώτη μου σεζόν στο ΝΒΑ. Θέλω να δω την πόλη της Νέας Ορλεάνης και να παίξω δυνατά στο "Rising Stars Challenge" απέναντι στους άλλους συμμετέχοντες,» σχολίασε ο νεαρός γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.
Keywords
Τυχαία Θέματα