Ντοσεβί: Στη Γαλλία οι φίλαθλοι έχουν θετική εικόνα για τον Ολυμπιακό

19:36 18/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ματιέ Ντοσεβί, ένα από τα καλοκαιρινά αποκτήματα του Ολυμπιακού, μίλησε, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε από το Ζέεφελντ, για την απόφασή του να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά και για τις πρώτες εντυπώσεις του από τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26άχρονου Γάλλου:

Για την πρώτη εικόνα του για την ομάδα: «Έχω σχηματίσει
μία πολύ καλή εικόνα. Έχω αποκτήσει πολύ καλή εντύπωση. Είναι πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις που έχω. Όλοι μου δίνουν θετική εικόνα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και ανάγκη για δουλειά. Όλοι πολύ δεμένοι. Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ θετική και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Για τη φήμη του Ολυμπιακού στη Γαλλία: «Αν και στη Γαλλία οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι δεν βλέπουν και πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό τον ξέρουν καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ γνωστός. Η πορεία του στην Ευρώπη και τα αποτελέσματά του, τον έχουν καταστήσει γνωστό στη Γαλλία. Στη χώρα μου δεν είναι μόνο πολύ γνωστός, αλλά και πολλοί έχουν αποκτήσει θετική εικόνα γι' αυτόν, ειδικά μετά το αποτέλεσμα με τη Γιουνάιτεντ».

Για τις διαφορές μεταξύ Ολυμπιακού και Βαλανσιέν (σ.σ. προηγούμενη ομάδα του): «Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να έρθω σε μία τέτοια ομάδα. Το γεγονός ότι στοχεύει πάντα στην κορυφή. Με τη Βαλανσιέν κυνηγούσαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Τώρα υπάρχει η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

Για το ότι θα μπορούσε να ήταν από πέρυσι παίκτης του Ολυμπιακού: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιλογή μου και ας έγινε η μεταγραφή μου πιο... αργά. Το ενδιαφέρον όντως υπήρχε και τώρα εν τέλει υπέγραψα και θεωρώ πως έκανα τη σωστή επιλογή. Ο Ολυμπιακός μου δίνει μεγάλο κίνητρο και τη δυνατότητα να κατακτήσω τίτλους».

Για το ποια θέση θέλει να αγωνίζεται και τι μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας να περιμένουν από αυτόν: «Σε ό,τι αφορά στη θέση μου, παίζω στο κέντρο. Κατά κανόνα δεξιά, αλλά μπορώ να παίξω και στον άξονα και αριστερά, αλλά και πίσω από τον φορ. Είναι στη διάθεση του προπονητή. Όπου μου πει, εγώ θα παίξω. Θέλω να δημιουργώ φάσεις και να τις τελειώνω, εάν γίνεται. Μου αρέσει να δημιουργώ ωραίο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Θέλω να δίνω το μάξιμουμ για την ομάδα. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα