Ντ. Μαραντόνα: Ο Μπλάτερ κερδίζει χρήματα χωρίς να δουλεύει

23:16 10/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Η FIFA είναι «μια πολυεθνική εταιρεία που "τρώει" την μπάλα», ενώ ο πρόεδρός της, Σεπ Μπλάτερ, κερδίζει χρήματα από το ποδόσφαιρο «χωρίς να κάνει τίποτα»: οι κρίσεις ανήκουν στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και διατυπώθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του «De Zurda» του σταθμού Telesur.

Στο επίκεντρο του Μαραντόνα βρέθηκε ειδικά ο Μπλάτερ,
που οδεύει προς πέμπτη θητεία στον προεδρικό θώκο της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας. «Η δύναμη της FIFA έχει κάτι το άσχημο: αν αυτή κερδίζει 4 δισ. δολάρια και ο πρωταθλητής κόσμου παίρνει 35 εκ., υπάρχει μια απίστευτη διαφορά» δήλωσε το πρώην «χρυσό παιδί» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στο πρόγραμμα που παρουσιάζει με τον Ουρουγουανό δημοσιογράφο Βίκτορ Ούγκο Μοράλες.

«Αν ο Μπλάτερ μας έβλεπε, θα έπρεπε να πάει να κρυφτεί στο μπάνιο. Ο Μπιλ Γκέιτς κέρδιζε χρήματα, αλλά από τη δουλειά του. Ο Μπλάτερ δεν το έκανε. Κερδίζει 4 δισ. δολάρια χωρίς να κάνει τίποτα» είπε ο Μαραντόνα.

«Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι μια μεγάλη διοργάνωση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους. Είμαι υποστηρικτής της Ντίλμα» πρόσθεσε ο «Ντιεγκίτο», αναφερόμενος στην Πρόεδρο της Βραζιλίας.

Όμως «εδώ μιλάμε για απεργίες, λέμε ότι λείπουν αυτό ή το άλλο πράγμα. Αυτό με ανησυχεί» συνέχισε, για να καταλήξει πάντως δηλώνοντας αισιόδοξος: «Αυτή είναι η χώρα του ποδοσφαίρου, η αγαπημένη μας Νότια Αμερική, που θα προσφέρει μια μεγάλη διοργάνωση στον πλανήτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα