Ναι στην απελευθέρωση των ταξί, από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ - Τρίτη βράδι η ψήφισή του στη Βουλή

00:00 3/4/2012 - Πηγή: E-Typos
Με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που ζήτησαν πάντως επί μέρους αλλαγές, με τον ΛΑΟΣ να δηλώνει ότι υπερψηφίζει μόνο ότι αφορά την απελευθέρωση των ταξί και τα υπόλοιπα κόμματα, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ
να καταψηφίζουν, ολοκληρώθηκε η πρώτη, από τις τρεις συνεδριάσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχέδιου του υπουργείου Υποδομών με ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών και Δημοσίων Έργων.

Η απελευθέρωση των ταξί βρέθηκε στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης ενώ όλα τα κόμματα επέκριναν το γεγονός ότι κατατίθενται την τελευταία στιγμή σειρά πολυσέλιδων τροπολογιών, μείζονος σημασίας, τονίζοντας ότι η εικόνα αυτή δεν αρμόζει σε ένα δημοκρατικό Κοινοβούλιο.

Ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης απέσυρε την επίμαχη τροπολογία για τα βυτιοφόρα δημόσιας χρήσης, παρά την προσωπική του διαφωνία, σεβόμενος, όπως είπε, τις αντιρρήσεις που έχει το ΠΑΣΟΚ.

Αιτιολογώντας την κατάθεση της τροπολογίας, ο κ. Βορίδης, ανέφερε ότι στόχος ήταν να μπει περιορισμός για μια μεταβατική περίοδο και να ενισχυθεί το άνοιγμα της αγοράς
Keywords
Τυχαία Θέματα