Ν. Γκάλης: Μια μεγάλη ομάδα δεν φτιάχνεται σε μια μέρα

17:08 3/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Το Νίκο Γκάλη υποδέχθηκαν σήμερα, στα γραφεία της εταιρείας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στη Θεσσαλονίκη, οι διοικούντες την ΚΑΕ Αρης. Ο κορυφαίος Ελληνας καλαθοσφαιριστής προμηθεύτηκε, σε μία συμβολική κίνηση, εισιτήριο διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, επαναλαμβάνοντας τη συμπόρευσή του με τους ιθύνοντες
του συλλόγου στην προσπάθεια που καταβάλλεται για οικονομική και αγωνιστική ανάταση του Αρη. «Θέλω να βοηθήσω κι εγώ, όσο μπορώ, όπως και όλοι οι Αρειανοί. Mια μεγάλη ομάδα δε φτιάχνεται σε μια μέρα, ούτε χωρίς τον κόσμο της. Κάνω παράκληση σε όλους να επιστρέψουν στο γήπεδο. Χωρίς τον κόσμο της δεν μπορεί να γίνει μεγάλη ξανά η ομάδα», ανάφερε ο Γκάλης παίρνοντας την κάρτα από τον επικεφαλής της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Βλέπω ότι ο πρόεδρος και όλα τα παιδιά εδώ, προσπαθούν. Θέλουν ο κόσμος να απολαμβάνει την ομάδα που βλέπει και να μπορέσουν να βάλουν τις βάσεις για να γίνει ο Άρης και πάλι μεγάλος. Ήμουν στρατιώτης μια ζωή, έτσι ήμουν και όταν έπαιζα. Τώρα μου ζητήθηκε να βοηθήσω, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βρει ο Άρης το δρόμο του».
Keywords
Τυχαία Θέματα