Μουντιάλ '06: Ζευγάρι Ιταλών καταδικάστηκε για προσβολή δημόσιας αιδούς

Το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς ενός ζευγαριού που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα γιατί προέβη πριν από χρόνια σε άσεμνες πράξεις σε δημόσιο χώρο και απέρριψε την έφεση που είχαν καταθέσει.
Το 2006 στη νότια Ιταλία, είχαν συλληφθεί ένας 60άχρονος -τότε- και η 40άχρονη σύντροφός του επειδή έκαναν σεξ σε υπαίθριο χώρο, την ίδια ώρα που η εθνική Ιταλίας αγωνιζόταν στα προημιτελικά του μουντιάλ με την Ουκρανία.
Αυτό ακριβώς υποστήριξε στην εκδίκαση της υπόθεσής του σε πρώτο βαθμό το ζευγάρι, δηλαδή ότι δεν προσέβαλαν κανέναν με την πράξη τους, αφού όλη η
πόλη παρακολουθούσε το αγώνα από την τηλεόραση. Σε μια έρημη πόλη και κάτω από τα αστέρια, είχαν μια ιδανική ευκαιρία να απολαύσουν σπουδαίες ερωτικές στιγμές, χωρίς να ενοχλούν κανέναν, αφού σχεδόν όλοι είχαν στραμμένη την προσοχή της στην Σκουάντρα Ατζούρα και τη νίκη της με 3-0 επί της Ουκρανίας.
Πάντως κανένας δεν γνωρίζει αν επανέλαβαν την πράξη τους και τις επόμενες ημέρες μέχρι τη λήξη του μουντιάλ, όπου οι συμπολίτες τους ήταν σίγουρα περισσότερο απορροφημένοι από τις μεγάλες στιγμές της εθνικής τους ομάδας, αφού στα ημιτελικά επιβλήθηκαν 2-0 της γηπεδούχου Γερμανίας και στον τελικό επικράτησαν στα πέναλτι της Γαλλίας και σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο.
Keywords
Αναζητήσεις
προσβολή δημόσιας αιδούς γαλλία
Τυχαία Θέματα