Μίτσελ: Ο ΟΣΦΠ έχει μεγαλύτερο όνομα και εμπειρία από τη Λεβάντε

21:07 13/2/2013 - Πηγή: E-Typos
Στην κλάση των παικτών του και στην ευρωπαϊκή εμπειρία του Ολυμπιακού στάθηκε ο Μίτσελ, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Λεβάντε για το Europa League.

Ανάμεσα στα άλλα στην συνέντευξη Τύπου στην Βαλένθια ο Μίτσελ σχολίασε για την ομάδα του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Λεβάντε στο Γιουρόπα Λιγκ πως «το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού
είναι το όνομά του και οι παίκτες που έχει. Είναι η εμπειρία και το ράνκινγκ που έχει στην Ευρώπη». Ο Ισπανός τεχνικός ήταν και ευδιάθετος και αρκετά αισιόδοξος στην συνέντευξη Τύπου.Ένιωθε πολύ άνετα και χαμογελούσε αρκετά. Ερωτηθείς για τους Φέισα και Μανιάτη και το κατά πόσον θα είναι βασικοί με την Λεβάντε ισχυρίστηκε: «Από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο παίκτες θα έχουν θέση αύριο στην ενδεκάδα. Δεν θέλω να σας πω τις θέσεις αλλά προφανώς ο Φέισα θα είναι εκεί που έπαιζε».Αναφορικά με την Λεβάντε και το τι είχε σχολιάσει για την έκβαση του αγώνα της Πέμπτης ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι «θαυμάζω και τους δύο συλλόγους. Και τον Ολυμπιακό και την Λεβάντε. Η Λεβάντε είναι εδώ εξαιτίας της πολύ καλή διαδρομής της. Δεν είναι καθόλου τυχαία εδώ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πάει πολύ καλά.Όσο και εάν θέλω να εμψυχώσω την ομάδα μου θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας για αύριο ότι και οι δύο αντίπαλοι διαθέτουν πολύ καλές ομάδες». Για την επικείμενη αντίπαλο των πρωταθλητών Ελλάδας σχολίασε επίσης πως «ότι είναι μία ομάδα πολυ καλά προετοιμασμένη αλλά και ανταγωνιστική. Είναι δύο όπλα της για να υποσχεθεί πράγματα για την συνέχεια. Με τέτοια στοχεία μπορεί ένας σύλλογος να σταθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση».Για την σχέση του με τον Μαρτίνεθ και την δήλωση του τεχνικού της Λεβάντε ο Μίτσελ είπε ότι «στον κόσμο του ποδοσφαίρου πια υπάρχει πολύ μεγάλη πληροφόρηση. Όλοι γνωρίζουν το τι γίνεται. Ο Μαρτίνεθ μίλησε για την σχέση μας, διότι όταν είχα φύγει από την Σεβίλλη μου είχε στείλει μήνυμα για ευχές επισημαίνοντάς μου ότι ελπίζει να με δει γρήγορα. Δεν περίμενε όμως να γίνει αυτό τόσο σύντομα. Τον θαυμάζω πολύ ως προπονητή και ήταν πολύ καλός στο ισπανικό πρωτάθλημα».Στην συνέντευξη Τύπου εκτός των άλλων ο Μίτσελ δέχθηκε και ερώτηση για το ματς Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ στην οποία απάντησε πως «δεν μπορώ να σας πω ποιός θα νικήσει. Μπορώ όμως να σας πως σίγουρα ποιός θέλω να νικήσει. Καταλαβαίνετε ποιός θέλω να κερδίσει».
Από μέρους του ο Πάολο Μασάντο επισήμανε μεταξύ άλλων για τον Μίτσελ και το ματς του Ολυμπιακού με την Λεβάντε: «Ο κ. Μίτσελ είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ξέρει την Λεβάντε καλά. Ο Ολυμπιακός όπου και να πηγαίνει, πηγαίνει για να κερδίσει. Αυτός ο στόχος αύριο για εμάς. Η νίκη. Εμείς αυτό θέλουμε.Προσωπικά προτιμάω να βλέπω παιχνίδι με παχνίδι. Πρώτα κοιτάμε το αύριο και μετά την συνέχεια. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Είχαμε πάνω από μία εβδομάδα στην διάθεσή μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πράγματα σωστά στο γήπεδο. Για μένα το ματς είναι στο 50%-50%. Ήρθαμε εδώ για το καλύτερο».

Μαρτίνεθ (προπονητής Λεβάντε): Νίκη έστω με 1-0

Το ζητούμενο για νίκη, έστω με 1-0, προέταξε ο τεχνικός της Λεβάντε, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό. Τι είπε για το ματς ο Μάρτινς.

Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ: «Αρχικά γνωρίζω πολύ καλά τον Μίτσελ. Θα έχει πολύ δύσκολη δουλειά γιατί βρίσκεται στον Ολυμπιακό, που είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι όμως πολύ καλός προπονητής, δουλεύει πολύ καλά και εύχομαι ότι καλύτερο για εκείνον. Έχουμε πολύ καλή σχέση.Είναι παράξενο. Όταν έφυγε από την Σεβίλλη μου είχε πει ότι θα τον αντιμετωπίσω ξανά και να που τώρα λίγο μετά γίνεται αυτό. Ο Μίτσελ έχει πολλές ποδοσφαιρικές ικανότητες και είναι ένας άνθρωπος που μαθαίνει διαρκώς πράγματα για το ποδόσφαιρο.Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και εξαιτίας αυτής της παραμέτρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια πως το ζευγάρι αυτό θα έχει δύο αγώνες. Σχετικά με εμάς θα βάλουμε τους καλύτερούς μας παίκτες, όμως λογικά θα υπάρξουν αλλαγές στο σχήμα μας για την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα.Εγώ θέλω να κάνω όσο πιο δύσκολη γίνεται την ζωή του Ολυμπιακού. Ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θα είναι δύσκολο ματς για εμάς. Οι αριθμοί μας μπορεί να είναι πιο καλοί αλλά τα ματς αυτά είναι περίπλοκα. Πρόκειται για μία ομάδα άκρως ιστορική που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε χρόνο.Και εμείς και αυτοί είμαστε επικεντρωμένοι στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι. Θέλουμε νίκη έστω και με ένα γκολ. Θέλουμε να διασκεδάσουμε το ματς και παράλληλα να κάνουμε καλή εμφάνιση. Υπάρχει βέβαια και η ρεβάνς.Όσο για μένα και τις φήμες με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι έτσι και αλλιώς δεν μπορούσα να φύγω γιατί είχα συμβόλαιο με την Λεβάντε. Δεν μίλησα όμως με την διοίκηση της ομάδας αλλά με δημοσιογράφους. Ποτέ δεν συζήτησα με κανέναν από τον Ολυμπιακό και ποτέ δεν άκουσα κάτι ουσιαστικό για όσα είχαν διαρρεύσει για μένα».Ομπαφέμι Μάρτινς: «Περιμένω ένα δύσκολο αγώνα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει δυνατή και καλή ομάδα. Έχουμε όμως και εμείς εμπειρία και πάμε για να κερδίσουμε. Εγώ θα δώσω ότι καλύτερο για την ομάδα μου. Δίχως εμένα η Λεβάντε είχε περάσει και τώρα ελπίζω να προκριθούμε με εμένα παρόντα».

Πηγή: http://www.gazzetta.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα