Μίτσελ: Είμαι τυχερός, που δουλεύω στον Ολυμπιακό

20:06 3/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στον συνδρομητικό κανάλι «NOVA» σχετικά με τον ένα χρόνο παρουσίας που έκλεισε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για το ποιές είναι οι σκέψεις του για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου έχουν συμβεί πράγματα, τα οποία δεν τα περίμενα. Έχουν συμβεί πράγματα, για τα οποία ήξερα. Όμως, το να τα βλέπεις από μέσα είναι πολύ όμορφο. Συνειδητοποιώ πως ο Ολυμπιακός
είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πραγματικά, είναι πολύ ωραίο να δουλεύω εδώ. Μου αρέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει να ζω στην Ελλάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος. Όταν κάποιος φεύγει από το σπίτι του, έχει κάποιες αμφιβολίες και αισθάνεται ανασφάλεια για το ρίσκο που παίρνει. Όμως, όσο κυλάει ο καιρός εδώ, νιώθω όλο και περισσότερο ότι έχω λάβει μία πετυχημένη απόφαση. Έχω κάνει μία πετυχημένη επιλογή, τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή μου. Αν υπάρχει τύχη, είμαι ένας τυχερός άνθρωπος».

Για το ποια είναι η σημαντικότερη στιγμή και ποια η δυσκολότερη στην μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως η πιο σημαντική στιγμή είναι η ημέρα που κερδίσαμε την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη με 1-0. Μετά από εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα συνέχισαν καλά για εμάς. Ήταν η στιγμή που εμείς κατορθώσαμε να ανέβουμε κάπου ψηλά. Και εν συνεχεία καταφέραμε να διατηρηθούμε ψηλά. Είναι τόσο δύσκολο να διατηρηθείς, όσο και το να ανέβεις κάπου. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα την αυτοπεποίθηση του συλλόγου, την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει οι φίλαθλοι και κυρίως οι ποδοσφαιριστές μου. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα πως πραγματικά είμαστε πολύ καλά. Και μία όχι τόσο άσχημη, όσο να την κατανοήσεις δύσκολη στιγμή, θα έλεγα ότι είναι το γεγονός πως μόνο ο χρόνος σε δικαιώνει σαν προπονητή. Και όταν αυτός ο χρόνος κυλάει ημέρα με την ημέρα, είναι λίγο δύσκολο να έχεις την υπομονή να τον χειριστείς μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να δικαιωθείς. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που θέλω συνέχεια να έχω δίκαιο. Αλλά τουλάχιστον, μη μου το στερείτε αυτό».

Για τα όνειρα του για την ομάδα: «Θέλω να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Όπως είχα πει πριν από έξι μήνες, αυτό είναι μία πρόκληση για εμάς. Όπως και να αποκλείσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θέλω μετά να μας επισκεφθεί η Ρεάλ Μαδρίτης. Και εν συνεχεία να πάω να «παίξω» στο Μπερναμπέου σαν προπονητής. Σίγουρα, αυτό δεν θα ενοχλούσε και κάποιους απ' τους πολλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού».

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος παρουσιάζει πολλές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα παιχνίδια του. Ενώ είναι μία ομάδα με πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές, κυρίως επιθετικούς, πολλές φορές εμφανίζει προβλήματα, όπως συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι του. Και εμείς πραγματικά δεν ξέρουμε ποιον Πανιώνιο θα αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Προτιμούμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τον καλό Πανιώνιο. Γιατί έχει παίκτες, οι οποίοι είναι ικανοί να μας δημιουργήσουν προβλήματα, όπως είναι ο Κολοβός και ο Αυλωνίτης. Είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Όμως, εμείς πραγματικά δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε. Και αυτό είναι λίγο ανησυχητικό».
Keywords
Τυχαία Θέματα