Μίτσελ: Δεν θα γίνουν πολλές μεταγραφές-Χρειαζόμαστε επιθετικό

14:49 29/4/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έδωσε σήμερα συνέντευξη Τύπου όπου παρουσίασε τα πλάνα του για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως ήταν σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ δήλωσε πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές, αφού θέλει μικρό ρόστερ, ώστε
να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης σεζόν: «Έχουμε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού για την προσεχή χρονιά. Προτιμάμε φέτος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να μην γίνουν πολλές μεταγραφές. Μου αρέσει περισσότερο να δουλεύω με ένα μικρό ρόστερ και να υπάρχει χώρος και για τα παιδιά των ακαδημιών».

Για το αν είχε αμφιβολία πως θα παρέμενε στον Ολυμπιακό: «Δεν είχα καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσω με τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά τις προοπτικές που έχουν δημιουργηθεί από τις αλλαγές στον σύλλογό μας».

Σχετικά με τους συνεργάτες του την επόμενη σεζόν: «Είναι αλήθεια ότι φεύγουν οι Βίκτορ και Μοράλες, τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Συζητάμε την περίπτωση της επιστροφής του Νικοπολίδη στον Ολυμπιακό».

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα: «Οι Έλληνες φίλαθλοι δεν αξίζουν να βλέπουμε τέτοιες εικόνες όπως αυτές στην Τούμπα. Λύπμαι πραγματικά για ό,τι έζησα εκείνη την ημέρα στην Τούμπα, αν είχε συμβεί στο Καραϊσκάκη θα έλεγα τα ίδια».

Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς: «Οι στόχοι μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε πρωταθλητές και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Την επόμενη σεζόν θέλουμε να έχουμε την ίδια καλή απόδοση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για το τι παίκτες θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό: «Χρειαζόμαστε ποδοσφαιριστές που να έχουν εμπειρία, αλλά και ποδοσφαιριστές με όρεξη για να παίξουν. Το πρώτο που μας απασχολεί δεν είναι να φέρουμε στον Ολυμπιακό παίκτες που να έχουν όνομα, αλλά να έχουν όρεξη για να προσφέρουν».

Για τους δανεικούς και για τον Βαλντέζ: «Για κάποιους από τους δανεικούς είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαζί μας την επόμενη χρονιά. Η περίπτωση του Βαλντέζ ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους δανεικούς, θα συζητηθεί η περίπτωσή του για το αν θα μείνει».

Για τον Ολαϊτάν: «Ελπίζουμε να είναι μαζί μας την ερχόμενη σεζόν, είναι σε καλό δρόμο η επιστροφή του. Στην περίπτωση του Ολαϊτάν πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και κοιτάμε τα τεστ που του κάνουν οι γιατροί. Αν με ρωτούσατε ποιον παίκτη θα έφερνα ξανά στον Ολυμπιακό, αν είχα τη δυνατότητα, θα έλεγα τον Ολαϊτάν».
Για τη θέση που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα: «Από όλες τις θέσεις κοιτάμε πιο πολύ αυτή του σκόρερ στην επίθεση, γιατί αυτή τη στιγμή δεν τον έχουμε».

Για τις φήμες που υπάρχουν για μεταγραφικό "φλερτ" με τον Αλαν Πουλίδο, αλλά και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται: «Ο Πουλίδο είναι ένας από τους παίκτες που διαπραγματευόμαστε. Υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές που πιθανόν να έρθουν στον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρουν Έλληνες παίκτες που παίζουν σε ξένα πρωταθλήματα. Μας ενδιαφέρουν παίκτες με συμβόλαια, αλλά και ελεύθεροι, τους έχουμε ήδη πλησιάσει για επαφές. Με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφερόμαστε έχουμε ξεκινήσει επαφές εδώ και έξι μήνες».

Για το αν υπάρχει κάποια μεταγραφική πρόταση για παίκτη του συλλόγου: «Δεν υπάρχει καμία ενεργή πρόταση αυτή την στιγμή από άλλη ομάδα για παίκτη του Ολυμπιακού».
Keywords
Τυχαία Θέματα