Με προβλήματα ήρθε η Σταντάρ Λιέγης για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟ

20:20 4/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Τα προβλήματα τραυματισμών και ο βαθμός ετοιμότητας κάποιων παικτών απασχολούν έντονα τον Γκάι Λουζόν, μία ημέρα πριν τον αγώνα ρεβάνς της Σταντάρ Λιέγης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν έχουμε έναν μέσο που να είναι σε θέση να παίξει και στα 90 λεπτά, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός τεχνικός στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα και συνέχισε: «Υπάρχουν κι άλλοι
παίκτες τραυματίες, αλλά το έχουμε λάβει υπόψη μας. Έχουμε εναλλακτικές λύσεις, ειδικά στη μεσαία γραμμή».

Ο προπονητής της βελγικής ομάδας επισήμανε ακόμη ότι «... βγάλαμε κάποια συμπεράσματα από το πρώτο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε άμυνα και επίθεση, όμως έχουμε μάθει πράγματα που θα μας βοηθήσουν, αλλά δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε. Όσα προβλήματα κι αν έχουμε με τραυματίες και άρρωστους παίκτες, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο», ενώ τόνισε ακόμη ότι η ομάδα του δεν αισθάνεται πίεση και θα παίξει με στόχο τη νίκη.

Τέλος, ο Λουζόν απάντησε αρνητικά σε ερώτηση αν τον εξέπληξε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι. «Ήξερα την ποιότητα και το ταλέντο των παικτών της ομάδας, ενώ έχουν και το αβαντάζ της έδρας στο αυριανό ματς», δήλωσε ο τεχνικός της Σταντάρ.

Τους παίκτες της βελγικής ομάδας εκπροσώπησε ο αρχηγός, Γέλε Βαν Ντάμε, ο οποίος τόνισε ότι η Σταντάρ έχει έρθει στην Αθήνα για την πρόκριση, ενώ εκτίμησε ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για τις δύο ομάδες. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ και αυτό θα κοιτάξουμε. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ και να είμαστε περισσότερο επιθετικοί», ανέφερε ακόμη ο διεθνής μεσοαμυντικός, ενώ για τον Παναθηναϊκό είπε ότι «... είναι μία αρκετά ισορροπημένη ομάδα που απαιτεί το σεβασμό μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα