Μ. Μπαλοτέλι: Θέλω φιλί στο μάγουλο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ

19:08 20/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ιταλός επιθετικός Μάριο Μπαλοτέλι, μπορεί να «εκτέλεσε» την Αγγλία με το νικητήριο τέρμα (2-1) το οποίο σημείωσε στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά τώρα επιθυμεί βασιλική αμοιβή, αν τελικά γίνει ο σωτήρας των «τριών Λιονταριών».

Η Αγγλία γνώρισε την 3η ήττα της την Πέμπτη το βράδυ από την Ουρουγουάη (1-2) και βρίσκεται κοντά στον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Μοναδική ελπίδα Άγγλων για πρόκριση είναι να νικήσουν την Κόστα Ρίκα και παράλληλα η Ιταλία την Ουρουγουάη.

«Αν νικήσουμε την Κόστα Ρίκα Θέλω
ένα φιλί, προφανώς στο μάγουλο, από τη Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter o αρκετά... θρασύς αλλά και φιλόδοξος Σούπερ Μάριο, μετά την ήττα της Αγγλίας στο Σάο Πάολο από την Ουρουγουάη.

Οι Άγγλοι γνωρίζουν καλά τον Μπαλοτέλι και μαζί τα... καμώματά του από το πέρασμα το οποίο έκανε στην Μάντσεστερ Σίτι. Από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, οι μόνοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο είναι οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και χωρίς αντίρρηση θα ήθελαν να συναντηθούν με τον Ιταλό εκκεντρικό επιθετικό.

Αντίθετα η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι παθιασμένη με τις ιπποδρομίες και μάλλον δεν θα ήταν ενθουσιασμένη με την προοπτική να δώσει στο Μπαλοτέλι ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο.
Keywords
Τυχαία Θέματα