Λονδίνο: Περίπατο στο "Hyde Park" για χαλάρωση οι "ερυθρόλευκοι"

15:07 12/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Μετά την κρουαζιέρα στο Βόσπορο πριν τον τελικό στην Κωνσταντινούπολη πέρυσι, φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θα περπατήσουν στο Hyde Park του Λονδίνου, σε μία προσπάθεια αποφόρτισης, ώρες πριν τον τελικό της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Ο καιρός έκανε το χατίρι στον πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό,
αφού στο Λονδίνο ξημέρωσε μία ηλιόλουστη ημέρα, ιδανική για περίπατο, με τη θερμοκρασία πάντως να παραμένει χαμηλή. Σε περίπτωση βροχόπτωσης γίνεται κατανοητό πως το πλάνο του τεχνικού του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, θα έπρεπε να αλλάξει.

Το ραντεβού αναχώρησης από το ξενοδοχείο δόθηκε για τις 11:00 π.μ. ώρα Αγγλίας (13:00 ώρα Ελλάδας) και περιλαμβάνει και μία στάση για καφέ, όπου οι παίκτες θα χαλαρώσουν, δίπλα στη λίμνη με τις πάπιες στο καταπράσινο πάρκο του Λονδίνου. Όπως το 1997 στη Ρώμη και το 2012 στην Πόλη η συνταγή του Ντούσαν Ίβκοβιτς πέτυχε και στην ομάδα του Πειραιά δεν έχουν λόγο να την αλλάξουν. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα στρέψουν τη σκέψη τους και την προσοχή τους σε οτιδήποτε άλλο εκτός συστημάτων, κάτι που αποδεδειγμένα αποφορτίζει από την πίεση πριν από έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος για τον Ολυμπιακό είναι τόσο κοντά... όσο και μακριά και βέβαια θα κριθεί στο παρκέ του Ο2 Arena απόψε. Ποιος θα είναι ο νικητής; Ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός ή η κάτοχος των περισσοτέρων τροπαίων (8) στην ιστορία της διοργάνωσης Ρεάλ Μαδρίτης; Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την O2 Arena (Βόρειο Γκρένιτς) γύρω στις 19:00 ώρα Ελλάδας από το εντυπωσιακό Plaza Park Westminster Hotel που βρίσκεται πάνω στον Τάμεση απέναντι από το «Big Ben».
Keywords
Αναζητήσεις
παπιες στο χαιντ παρκ
Τυχαία Θέματα