Λ. Γκρέκο: Κίνητρο για μένα ο Ολυμπιακός

19:26 8/8/2012 - Πηγή: E-Typos
Παρουσιάστηκε και επίσημα σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Λεάντρο Γκρέκο. Ο Ιταλός μέσος τόνισε αρχικά: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα, καθώς από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν κοντά μου. Θα δώσω το καλύτερο δυνατό, ώστε να βοηθήσω κι εγώ τον Ολυμπιακό να επιτύχει τους στόχους του».
Ο 26άχρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προπονείται εδώ και δύο εβδομάδες με τους «ερυθρολεύκους»,
είπε για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Η πρώτη εικόνα που έχω είναι αν μη τι άλλο πολύ θετική. Η ομάδα έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σε ό,τι αφορά τον προπονητή μας, ο κ. Ζαρντίμ κάνει προπόνηση, η οποία είναι οικεία σε μένα, αφού μου θυμίζει αρκετά την προπόνηση που έκανα με τη Ρόμα. Θέλω κι εγώ να δουλέψω πολύ, ώστε να μπορέσω να προσφέρω στη νέα ομάδα μου».
Όταν ρωτήθηκε για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται, είπε: «Μπορώ να παίξω και δεξιά και αριστερά στον άξονα, εκεί έχω συνηθίσει να παίζω και νομίζω ότι εκεί μπορώ να δώσω τα μέγιστα για την ομάδα μου».
Ο Γκρέκο παρακολούθησε χθες από κοντά το φιλικό με τη Μάλαγα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σχολίασε την ατμόσφαιρα λέγοντας: «Η πρώτη επαφή που είχα με το Καραϊσκάκη ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν είχαμε ηττηθεί 5-1 σε ένα φιλικό. Χθες είδα μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ανυπομονώ να παίξω κι εγώ για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο μας και να ζήσω μέσα από το γήπεδο την ατμόσφαιρα αυτή».
Για την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό για επιτυχίες δήλωσε: «Δεν ανησυχώ. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι θα διεκδικούμε διαρκώς τίτλους και μου αρέσει αυτό. Στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ να συνεχίσει η ομάδα να κατακτάει τίτλους. Ο Ολυμπιακός αποτελεί κίνητρο για εμένα και δεν με απασχολεί η πίεση».
Για το πότε αναμένεται να κάνει ντεμπούτο δήλωσε: «Πιστεύω ότι, ναι, θα μπορώ να παίξω κόντρα στη Νάπολι. Δουλεύω πολύ εντατικά για να είμαι έτοιμος και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Για εμένα δεν έχει σημασία αν θα παίξω κόντρα στη Νάπολι, αλλά να είμαι σε καλή κατάσταση για όλη τη σεζόν και να αποδώσω τότε όπως πρέπει».   Στο μεταξύ σήμερα η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε πως στις 12 Αυγούστου (21:45) η ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».
Keywords
Τυχαία Θέματα