Λ. Φαν Γκάαλ (Μάντσεστερ Γ.): Δεν έχω αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση ποτέ

21:25 25/9/2014 - Πηγή: E-Typos
Το δρόμο που χάραξε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον ακολουθεί ο Λουίς Φαν Γκάαλ, προσπαθώντας να μεταδόσει αισιοδοξία και πίστη στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς της ομάδας. Μετά την καταστροφική χρονιά του Ντέιβιντ Μόγιες, δεν υπήρχε κανείς που να πίστευε ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν χειρότερα. Κι όμως, η Γιουνάιτεντ στον πρώτο μήνα της νέας σεζόν... κατάφερε να δεχθεί τέσσερα γκολ (4-0) από την ΜΚ Ντονς στο Λιγκ Καπ και πέντε (5-3) από τη Λέστερ
στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Αυτή τη στιγμή έχω την πιο δύσκολη δουλειά που θυμάμαι σε 23 χρόνια προπονητικής καριέρας» ομολόγησε ο Ολλανδός και πρόσθεσε: «Ομως θα πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα μέσα σε ένα χρόνο και όχι σε μία εβδομάδα όπου είχαμε εννέα τραυματισμούς και μία κόκκινη κάρτα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Αν είχαμε νικήσει την περασμένη Κυριακή (σ.σ. τη Λέστερ) θα ήμασταν δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση. Ολα θα ήταν διαφορετικα. Θα ανατρέψουμε την κατάσταση. Η σεζόν διαρκεί πολύ περισσότερο από μία εβδομάδα».

Είναι αλήθεια ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν να αντιμετωπίσουν και την ατυχία, καθώς για το ματς του Σαββάτου εναντίον της Γουέστ Χαμ θα λείψουν τέσσερις αμυντικοί: οι τραυματίες Σμόλινγκ, Εβανς, Τζόουνς και ο τιμωρημένος Μπλάκετ. «Δεν έχω αντιμετωπίσει ανάλογη κατάσταση ποτέ. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και οι νέοι παίκτες από τις ακαδημίες μας θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Είναι διψασμένοι για να παίξουν στην πρώτη ομάδα» είπε ο Φαν Γκάαλ, αλλά σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού του, τον βασάνιζε η απόφασή του να μην αποκτήσει ούτε έναν κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, παρά τις αποχωρήσεις των Φέρντιναντ και Βίντιτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα