Λ. Χάμιλτον-F1: Δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον Ρόσμπεργκ

15:40 25/8/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Λιούις Χάμιλτον δηλώνει ότι δεν ξέρει πια αν πρέπει να εμπιστευτεί εντός πίστας τον «ομόσταυλό» του στη Μερτσέντες, Νίκο Ρόσμπεργκ, μετά τη σύγκρουσή τους στο χθεσινό γκραν πρι του Βελγίου, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να προβεί σε αντίποινα. Το συμβάν, κατά το οποίο η εμπρός πτέρυγα του μονοθεσίου του Γερμανού ήρθε σε επαφή με το πίσω ελαστικό του Βρετανού, με αποτέλεσμα αυτό να κλατάρει στον δεύτερο γύρο του αγώνα, μπορούσε να αποφευχθεί και κατέστρεψε το απόγευμα του Χάμιλτον. Τελικά ο Βρετανός εγκατέλειψε, αφού έδωσε μάχη με ένα «πληγωμένο» μονοθέσιο, την ώρα που ο Ρόσμπεργκ
τερμάτισε δεύτερος και παραμένει στην κορυφή της κατάταξης των οδηγών, αυξάνοντας στους 29 βαθμούς το προβάδισμά του έναντι του Χάμιλτον. Μετά τον αγώνα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Ρόσμπεργκ είπε στη συνάντηση που είχαν οι οδηγοί με τους ανθρώπους μετά τον αγώνα πως το έκανε επίτηδες για να αποδείξει κάτι.

«Όταν είσαι εκεί έξω, πρέπει να εμπιστεύεσαι ότι οι άνθρωποι σκέφτονται με το μυαλό τους και δεν κάνουν πράγματα εσκεμμένα. Όμως, μετά από αυτή τη συνάντηση πραγματικά δεν ξέρω πώς να προσεγγίσω τον επόμενο αγώνα» δήλωσε ο Χάμιλτον και πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση αν θα εμπιστευόταν τον Ρόσμπεργκ σε παρόμοιες συνθήκες στη Μόντσα την επόμενη εβδομάδα: «Θα πρέπει να διασφαλίσω ότι δεν είμαστε ρόδα με ρόδα. Όπως κι αν έχει η υπόθεση, θα βάλω πάντα πρώτη την ομάδα και δεν θα πάρω τα πράγματα στα χέρια μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα