Λ. Μπλαν (Παρί Σ.Ζ): Επιθετική ομάδα ο Ολυμπιακός

21:13 16/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν, στην συνέντευξη Tύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε πως δεν τον τρομάζει η ζεστή ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», πως ελπίζει η ομάδα του να προχωρήσει φέτος ακόμα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. περσι είχε φτάσει στους 8), ενώ απέφυγε να αποκαλύψει τα σχέδια του για την αυριανή ενδεκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου
τεχνικού:

Για το αν πιστεύει ότι θα πάρουν την νίκη όπως έκαναν στην τελευταία αγωνιστική του Γαλλικού πρωταθλήματος με την Μπορντό: «Σίγουρα θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα και να υπάρξει συνέχεια. Σε κάθε ματς ο αντίπαλος όμως είναι διαφορετικός. Δεν ξέρουμε πόσο θα διαφέρει. Εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη αλλά αυτό θα το δούμε αύριο».

Για το τι θυμάται από την περασμένη φορά που είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε άλλες εποχές με το αυριανό ματς. Σίγουρα κρατάω την ζεστή ατμόσφαιρα με θερμούς οπαδούς αλλά δεν παίζουν οι οπαδοί. Παίζουν οι παίκτες. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Όπως και εάν παίξει ο Ολυμπιακός εμείς δεν ασχολούμαστε. Θέλουμε κατοχή μπάλας διότι εάν δεν έχουμε μπορούμε να δεχθούμε κάποιο γκολ. Θα αγωνιστούμε όπως και στα ματς στην Γαλλία. Αυτός είναι ο τρόπος μας και έτσι θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και αύριο».

Για τους φετινούς στόχους της Παρί: «Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι στην Ευρώπη. Πέρυσι φτάσαμε στους «8». Εάν πάμε φέτος στους «4» θα είναι μεγάλο κατόρθωμα. Πρέπει να περάσουμε τους ομίλους. Να μαζέψουμε όσους βαθμούς περισσότερους γίνεται. Πάντα το πρώτο ματς είναι σημαντικό και πρέπει να το κερδίσεις. Βεβαίως ο Ολυμπιακός δεν θα συμφωνεί όμως εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε".

Τι εικόνα έχει για τον Ολυμπιακό και τα νέα πρόσωπα που έχει στην ομάδα του: «Δεν τον βλέπω και τόσο νεανικό. Βλέπω μία ομάδα που έχει γυρίσει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Είδα τα τελευταία 2 ματς και τα γκολ που έχει βάλει ο Μήτρογλου. Παρόλα αυτά δεν ξέρω εάν θα συνεχίσει τόσο επιθετικά ή εάν θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού λόγω του αγώνα. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός στις στημένες φάσεις».

Τους παίκτες της γαλλικής ομάδας εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Σαλβατόρε Σιρίγκου που δήλωσε πως η ομάδα του είναι πιο έμπειρη από πέρσι ενώ αρνήθηκε πως η ομάδα του είναι το φαβορί για να κερδίσει αύριο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού τερματοφύλακα:

Για το τι αποκόμισε η Παρί από την περσινή συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ:«Πήραμε πιο μεγάλη ωριμότητα μέσα από τα ματς. Δεν υπάρχει εύκολα παιχνίδια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πρέπει να έχουμε συνέχεια την προσοχή μας στον αγώνα διότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει η ζημιά».

Για το εάν θεωρεί τον αγώνα το πρώτο μεγάλο τεστ για την ομάδα του: «Δεν θεωρώ πως είναι το πρώτο μεγάλο ματς. Ήδη έχουμε δώσει αρκετά. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και σημαντικό. Είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό είτε με την Μπορντό όπως παίξαμε πριν από λίγες ημέρες».

Για τον αν είναι φαβορί: «Αυτό εσείς το λέτε. Εσείς λέτε πως είμαστε φαβορί. Εμείς ξέρουμε πως έχουμε να παίξουμε με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Είναι ομάδα που παίζει πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε σε μία καυτή έδρα. Σεβόμαστε πολύ αυτήν την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα