Κύπελλο (φάση των "16", β΄ αγώνας): Αστ. Τρίπολης- Ολυμπιακός 0-1

22:04 22/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε εύκολα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Σέποβιτς στο 79΄.

Μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί και έτσι και οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοικτό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να ανοίξουν σκορ στο 5΄, αλλά
η κεφαλιά "ψαράκι" του Μουνάφο πέρασε μόλις άουτ. Οι ερυθρόλευκοι «απάντησαν» αρχικά με το σουτ του Φουστέρ στο 12΄, που απέκρουσε δύσκολα ο Γεωργακόπουλος, ενώ στο 18΄ ο Ντομίνγκες σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 22΄ ο Μουνάφο βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μέγερι, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Στο 42΄ ο Ζησόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος και ουσιαστικά η μόνη καλή φάση ήταν το τέρμα που σημείωσε ο Σέποβιτς στο 79΄ με ωραία ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ. Στο 91΄ ο Αστέρας πέτυχε κι άλλο γκολ, με κεφαλιά του Χουάνμα, αλλά δε μέτρησε ούτε αυτό καθώς ο διαιτητής Σιδηρόπουλος είδε (σωστά) επιθετικό φάουλ στο γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου)
Κίτρινες: Γκοϊάν, Εντό.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Γεωργακόπουλος, Λούι, Σανκαρέ (66΄ Γκοϊάν), Κυριακόπουλος (75΄ Ντε Μπλάσις), Ζησόπουλος, Εντό, Σέτι, Μουνάφο, Κάφα, Ναβάρο (52΄ Κοντοές), Χουάνμα.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μπονγκ, Ντινγκά, Πελέ, Μασάντο (66΄ Μασάντο), Φουστέρ, Ντομίνγκες (58΄ Ιμπαγάσα), Μήτρογλου (76΄ Σέποβιτς).
Keywords
Τυχαία Θέματα