Κύπελλο (3η φάση, 2ος αγώνας): Πανιώνιος-Φωστήρας 2-1

Ο «φονέας των γιγάντων» χτύπησε και στη Νέα Σμύρνη. Το γκολ του Κάμπα στο 78΄ αποδείχθηκε «χρυσό» για τον Φωστήρα, που μπορεί να έχασε 2-1 από τον Πανιώνιο, αλλά είχε νικήσει 1-0 στον Ταύρο στο πρώτο παιχνίδι και με το εκτός έδρας γκολ πήρε πανηγυρική πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κυανέρυθροι» είχαν προηγηθεί 2-0 με τα
τέρματα του Ντούνη στο 11΄ και το 21΄. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι, λόγω της αποβολής του Κάμπα στο 79΄.
Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την πρόκριση στα πρώτα 45 λεπτά. Μετά το πρώτο γκολ του Ντούνη, ο Μενδρινός με σουτ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπότου, ενώ ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γουνδουλάκη. Η ομάδα του Ταύρου απείλησε στο 67' με το σουτ-φάουλ του Δωροβίνη που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Περιστερίδης. Στο 78΄ με τον κορυφαίο της παίκτη, Ηλία Κάμπα, κατάφερε να πετύχει το γκολ που την έστειλε στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το τρίτο γκολ που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, παρά το γεγονός ότι για 15 λεπτά έπαιζαν με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Κάμπα στο 79΄ (πανηγύρισε το γκολ εκτός του αγωνιστικού χώρου).
Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)
Κίτρινες: Παραράς, Καλλέργης, Κάμπας
Κόκκινες: Κάμπας (δεύτερη κίτρινη 79΄)
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (88΄ Μπουζάς), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός, Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης (46' Οκέγιε).
Φωστήρας (Κώστας Ψυρόπουλος): Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Κάμπας.
Keywords
Τυχαία Θέματα