Κυκλοφοριακή πρωτιά -χάρις στην εμπιστοσύνη των αναγνωστών μας- για τον Ελεύθερο Τύπο!

15:40 19/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Το δελτίο κυκλοφοριών της προηγούμενης Παρασκευής επιφύλαξε μία ευχάριστη είδηση, για την οποία δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά το περασμένο διάστημα όλοι οι εργαζόμενοι του Ελεύθερου Τύπου.

Η εφημερίδα μας ύστερα από μεγάλη χρονική περίοδο βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση των κυκλοφοριών!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το επίσημο δελτίο των πρακτορείων την Παρασκευή 14 Μαρτίου ο Ελεύθερος Τύπος πούλησε 24.430 φύλλα παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη αύξηση 6.400 φύλλων.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα «Νέα» με 20.790 φύλλα και ακολούθησαν το «Εθνος» με 14.100 φύλλα και η «Espresso» με 13.050
φύλλα.

Η άνοδος αυτή είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης που δείχνει το αναγνωστικό κοινό στην εφημερίδα μας αλλά και στη μεγάλη απήχηση που έχει το περιοδικό «Προβλέψεις» για το Στοίχημα.

Ο Ελεύθερος Τύπος απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους αναγνώστες για τη διαρκή στήριξή τους, που εκφράζεται τόσο στο καθημερινό όσο και στο κυριακάτικο φύλλο.

Ηδη στους πρώτους μήνες του 2014 και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία ο Ελεύθερος Τύπος έχει διατηρήσει την κυκλοφορία του στα περσινά επίπεδα των 15.000-15.500 φύλλων ημερησίως.

Με αυτή την επίδοση τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή η εφημερίδα μας κατατάσσεται στην περιοχή της Αθήνας και πανελλαδικά μεταξύ της 2ης και 3ης θέσης ενώ αρκετές ημέρες καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Και ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής διατηρεί κυκλοφορίες πάνω από 20.000-22.000 εβδομαδιαίως με προσφορές ρεαλιστικές για τα οικονομικά δεδομένα της εφημερίδας και της αγοράς.

Επιπλέον από τις αρχές του έτους η εφημερίδα μας έχει προχωρήσει στην ανανέωση του κυριακάτικου φύλλου και την ενίσχυση του ημερήσιου με χρηστικά ένθετα, έτσι ώστε κάθε ημέρα οι αναγνώστες μας να έχουν πλήρη ενημέρωση όχι μόνο για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις αλλά και για ζητήματα που αφορούν την εργασία τους, την ασφάλισή τους και τις ευκαιρίες εκπαίδευσης, κατάρτισης ή χρηματοδότησης.

Ετσι:

-Κάθε Δευτέρα εκτός από το πολυσέλιδο «Τύπος Sport» που περιέχει όλες τις αθλητικές εξελίξεις του Σαββατοκύριακου, κυκλοφορεί το ένθετο «Συντάξεις και Ασφάλιση», που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, για τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης σε όλα τα Ταμεία.

-Κάθε Τρίτη ο Ελεύθερος Τύπος ενισχύεται από την «Αγορά Εργασίας» που δημοσιεύει με έγκυρο τρόπο όλες τις ευκαιρίες απασχόλησης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αλλά και από τις «Προβλέψεις» με τα προγνωστικά για τους αγώνες του μεσοβδόμαδου.

-Κάθε Τετάρτη ο «Ε.Τ.» βρίσκεται κοντά στους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων με το ένθετο «Σπουδάζω» ενώ η εφημερίδα προσφέρει το καθιερωμένο περιοδικό «Κυνήγι» με πλούσια ρεπορτάζ και αναλύσεις για όσα ενδιαφέρουν τους Ελληνες κυνηγούς. Στις προσφορές της Τετάρτης περιλαμβάνεται και ένας πολύτιμος οδηγός-βοήθημα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών με θέματα SOS και απαντήσεις για τα κρίσιμα μαθήματα των εξετάσεων.

-Κάθε Πέμπτη το νέο ένθετο «Αγροτικός Τύπος» μεταδίδει τον παλμό του πρωτογενούς τομέα, που εξελίσσεται στη «βαριά βιομηχανία» της χώρας. Με ρεπορτάζ και αποκλειστικές ειδήσεις για τις νέες καλλιέργειες, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις επιδοτήσεις στον αγροτικό τομέα, ο «Αγροτικός Τύπος» ήδη έχει κερδίσει νέους αναγνώστες.

-Κάθε Παρασκευή το πλούσιο περιοδικό «Προβλέψεις» δίνει όπως πάντα χρήσιμες πληροφορίες και έγκυρα προγνωστικά για όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

-Και κάθε Σάββατο το νέο ένθετο «Επιδοτήσεις και Επιχειρηματικότητα» παρουσιάζει όλα τα κοινοτικά προγράμματα για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, με χρήσιμες πληροφορίες για ένταξη στα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Την Κυριακή ο ανανεωμένος Ελεύθερος Τύπος δίνει το στίγμα της εβδομάδας. Με συνεντεύξεις, αναλύσεις και ρεπορτάζ παρουσιάζονται όλες οι πολιτικές εξελίξεις ενώ η ενημέρωση συνεχίζεται με τα ένθετα για την «Οικονομία», τις «Τέχνες», την «Τηλεόραση» και τα «Ταξίδια».

Η εφημερίδα μας ήδη προγραμματίζει τα επόμενα βήματά της με την υποστήριξη των αναγνωστών της.

Θα δυναμώσει την παρουσία της στο Διαδίκτυο με την ενίσχυση του site www.e-typos.com και θα επεκταθεί στα κοινωνικά δίκτυα και την ψηφιακή εποχή.

Η δύναμη που παίρνουμε από τους αναγνώστες, και η οποία αποτυπώνεται στην κυκλοφοριακή δυναμική της εφημερίδας, δίνει σε όλους μας ώθηση ώστε ο Ελεύθερος Τύπος να προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά στη νέα εποχή για τα Μέσα Ενημέρωσης!

Ελεύθερος Τύπος
Keywords
Αναζητήσεις
αναγνωστικό κοινό εφημεριδας ελευθερου τυπου
Τυχαία Θέματα