Κρίσιμες ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ δίνει μάχη για να κρατηθεί τη ζωή, καθώς η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη, ανακοίνωσαν πριν λίγο οι γιατροί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλεύεται από χθες ο παλιός παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα.

Ο Γερμανός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, μετά από πτώση ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Σουμάχερ υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παραμένει σε τεχνητό κώμα, όπως ανέφεραν οι γιατροί
του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. «Δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια πρόγνωση», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά κατά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας).

Οι γιατροί διευκρίνισαν ότι ο Σουμάχερ υποβλήθηκε μόνο σε μία χειρουργική επέμβαση (νωρίτερα κάποια δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δύο εγχειρήσεις) και μάλιστα απέκλεισαν την πιθανότητα πραγματοποίησης δεύτερης επέμβασης, τουλάχιστον άμεσα. Τόνισαν επίσης ότι, αν ο κορυφαίος Γερμανός οδηγός δεν φορούσε κράνος, πιθανότατα θα είχε σκοτωθεί επιτόπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα