Κίνδυνος για την Ανατολική Αττική η μεγάλη φωτιά που κατακαίει στο Μαρκόπουλο

18:05 2/8/2013 - Πηγή: E-Typos
Ανανέωση 19.28

Από αυλές σπιτιών πέρασε η πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή του Μαρκόπουλου, προκαλώντας υλικές ζημιές σε κτίσματα και σε πέργκολες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η πυρκαγιά εξελίσσεται ακόμα ανάμεσα σε οικισμούς με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν κατοικίες. Οι δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της φωτιάς προς το δάσος του Κουβαρά.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Χεροβούνι, ανάμεσα στο Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη.

Eνημέρωση 17.34

Σε
επιφυλακή τέθηκαν όλες οι υπηρεσίες της Αττικής από την Πυροσβεστική, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στο Μαρκόπουλο στην περιοχή Χεροβούνι. Το έργο της κατάσβεσης ενισχύθηκε περισσότερο με τη συμμετοχή ακόμα τεσσάρων αεροσκαφών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αν και η πυρκαγιά εξελίσσεται ανάμεσα σε οικισμούς, δεν απειλούνται τουλάχιστον για την ώρα κατοικίες. Παράλληλα, στην περιοχή μετέβησαν και δύο κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για εμπρησμό.

​Διαβάστε περισσότερα: http://www.e-typos.com/Post.aspx?id=38090

http://www.e-typos.com/Post.aspx?id=38084
Keywords
Τυχαία Θέματα