ΚΑΕ ΟΣΦΠ: Την Παρασκευή το κρίσιμο ραντεβού με Σπανούλη

17:04 3/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Για την ερχόμενη Παρασκευή (5/7) ορίστηκε το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έχει επιστρέψει στην Αθήνα από τις διακοπές του και θα είναι παρών στο ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός,
αδελφούς Αγγελόπουλους.

Η παραμονή του διεθνή γκαρντ αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα στο «λιμάνι», ειδικά μετά την απώλεια του Κάιλ Χάινς, παίκτη που εκπροσωπείται από τον ίδιο ατζέντη, όπως και ο Πέρο Αντιτς που επίσης αποτελεί παρελθόν. Οι οικονομικές προτάσεις που έχει ο Λαρισαίος γκαρντ από ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα (υψηλότερη η πρόταση της πρώτης) υποχρεώνουν τους αδελφούς Αγγελόπουλους να... βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αν θέλουν να παραμείνει ντυμένος στα «ερυθρόλευκα» ο MVP και του φετινού φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Το οικονομικό σκέλος, η διάρκεια του συμβολαίου, η ενίσχυση του έμψυχου υλικού και οι στόχοι του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του Σπανούλη, που στις 7 Αυγούστου συμπληρώνει τα 31. Τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας υποχρεώνουν τους αδελφούς Αγγελόπουλους να πάνε εν γένει σε πιο φτηνές επιλογές, όπως αποδείχτηκε στις περιπτώσεις των Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, αλλά γνωρίζουν πως θα πρέπει να κάνουν μία εξαίρεση για έναν παίκτη της αξίας του Σπανούλη. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, κάτι που αποδεικνύεται και στην υψηλή αύξηση συμβολαίου που προσφέρει η «ερυθρόλευκη» διοίκηση στον Έισι Λο ως αναγνώριση της προσφοράς του.

Στο μεταξύ, τρίτο καλύτερο εμπορικό τμήμα αναδείχτηκε στην Ευρωλίγκα αυτό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με την Αναντολού Εφές να παίρνει το βραβείο του κορυφαίου και την Άλμπα Βερολίνου να είναι δεύτερη. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να παρουσιάσουν αύξηση 125% στην πώληση των εισιτηρίων, νούμερο που λήφθηκε υπ΄ όψη στην τελική επιλογή της πρώτης τριάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα