Κ. Σλούκας: Λογικό, να έχουμε σκαμπανεβάσματα

15:47 7/1/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην αγχωτική νίκη 69-64 επί της ΑΕ Νέας Κηφισιάς στο ΣΕΦ, για τη 12η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Ο 24χρονος γκαρντ βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την απρόσμενη ήττα από τον ΚΑΟΔ στη Δράμα, έχοντας απολογισμό
15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 κερδισμένα φάουλ. «Είναι λογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα» δήλωσε ο παίκτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ).

«Νομίζω πως είναι λογικό να έχουμε κάποια σκαμπανεβάσματα τώρα. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά με μεγάλο σερί νικών. Όμως, κάναμε 2 κακές ήττες, οι οποίες δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Βέβαια, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και συνεχίζουμε να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά» εξήγησε ο Σλούκας για το γεγονός πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε απέναντι στην ΑΕΝΚ.

Ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (9/1) με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την Ευρωλίγκα, ο Σλούκας ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Αρμάνι είναι καλή και αθλητική ομάδα. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, τα ριμπάουντ και να πετύχουμε μεγάλα σουτ».

Κλείνοντας, ο Σλούκας μίλησε και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη που ακολουθεί στην Α1, την Κυριακή (12/1): «Σίγουρα θα υπάρχει κούραση, όμως, θα πάμε για να κερδίσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ας τελειώσει όμως πρώτα το παιχνίδι με την Αρμάνι και μετά θα δούμε τον Πανιώνιο. Πάντως, ο Πανιώνιος, είναι μία αξιόλογη ομάδα και πάντα κατάλληλα προετοιμασμένη».
Keywords
Τυχαία Θέματα