Ισπανικός Τύπος: "Τελειώνει" ο Μουρίνιο από τη Ρεάλ;

17:42 19/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Η στιγμή της αποβολής του Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την περασμένη Παρασκευή στο «Μπερναμπέου», ίσως αποκτήσει συμβολική σημασία, καθώς ενδέχεται να αποδειχθεί ότι ήταν η τελευταία παρουσία του στον πάγκο της Ρεάλ. Οπως αναφέρουν σήμερα πολλά ισπανικά ΜΜΕ, ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τους «μερένγκες» εντός της εβδομάδας και πάντως πριν τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με τη Σοσιεδάδ, την επόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες
"Marca" και "Sport", ο Μουρίνιο θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση, προκειμένου να συζητηθεί η λύση της συνεργασίας τους, ενώ η "El Mundo" το... πάει ακόμη πιο μακριά, αναφέροντας ότι ο Πορτογάλος θα απολυθεί άμεσα, αφού η διοίκηση δεν θέλει να τον ξαναδεί στον πάγκο της ομάδας.

Πάντως, η (συνήθως πολύ έγκυρη στο ρεπορτάζ της Ρεάλ) "As" γράφει ότι ο "special one" θα παραμείνει στη «βασίλισσα» ως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα αποχωρήσει, με προορισμό την Τσέλσι. Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της Ρεάλ περιμένουν τη σημερινή συνάντηση του Κάρλο Αντσελότι με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν και αμέσως μετά θα προχωρήσουν στην οριστικοποίηση της συμφωνίας τους με τον Ιταλό προπονητή.
Keywords
Τυχαία Θέματα