Ισπανία: Στη Ρεάλ Μαδρίτης οι Τόνι Κρόος και Χάιμε Ροντρίγκες

15:37 17/7/2014 - Πηγή: E-Typos
Και επίσημα στο ισπανικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόνι Κρόος. Μετά από διαπραγματεύσεις πολλών εβδομάδων η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Μπάγερν Μονάχου και σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση του 24άχρονου Γερμανού διεθνή μέσου. Συμφώνησαν στο ποσό των 30 εκατ. ευρώ με τον διεθνή άσο να έχει υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές πάνω από πέντε εκατ. ευρώ.

Ο 24άχρονος αμυντικός μέσος, που φέτος είχε 51 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις,
είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ ήταν βασικός συντελεστής στην πορεία της εθνικής Γερμανίας προς την κατάκτηση του τροπαίου στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. «Ο Τόνι Κρόος είναι επίσημα παίκτης της Ρεάλ», ανακοίνωσε η διάσημη ισπανική ομάδα, η οποία θα παρουσιάσει το απόγευμα τον Γερμανό διεθνή μέσο στο «Μπερναμπέου».

"Κλείνει" και τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ, Χάιμε Ροντρίγκες

Ο Χάιμε Ροντρίγκες θα φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο Κολομβιανός διεθνής μέσος είναι στις τελικές επαφές με τη διάσημη ισπανική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής, το κόστος της οποίας θα αγγίξει τα 80 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των ισπανικών και γαλλικών ΜΜΕ ο διεθνής άσος, που ήταν πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ (6 γκολ) και έκλεψε την παράσταση με τις εμφανίσεις του, πρόκειται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένχες».

Η Ρεάλ έχει συμφωνήσει με τη Μονακό και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις από τις δύο ομάδες. Η μεταγραφή αυτή πρόκειται για μια επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης μετά από αυτές των Τόνι Κρόος και Κέιλορ Νάβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα