Ινδία: Παγκόσμια πρεμιέρα του Ηonda Vision XS-1

20:33 10/2/2014 - Πηγή: E-Typos
Η Honda παρουσίασε σε παγκόσμια πρεμιέρα το Honda Vision XS-1 στην Ινδία, στη 12η Έκθεση Αυτοκινήτου 2014 που πραγματοποιείται στο India Expo Mart, Greater Noida, Uttar Pradesh, (7-11 Φεβρουαρίου 2014).Πρόκειται για μία δημιουργική μελέτη που ενσαρκώνει το όραμα της μάρκας για το μέλλον της
παραγωγής μικρών αυτοκινήτων. Βασισμένο στη φιλοσοφία M/M (man maximum, machine minimum) της μάρκας, συνδυάζει δύο διαφορετικές αξίες: σπορ εξωτερικό στυλ και ευρυχωρία εσωτερικού σε συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον, βασισμένο στη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας, το μοντέλο αυτό μετουσιώνει την ανθρωποκεντρική σχεδιαστική προσέγγιση της εταιρείας. Αποτυπώνει τη δημιουργικότητα της μάρκας στο σχεδιασμό μικρών αυτοκινήτων που απολαμβάνουν αυξανόμενη δημοτικότητα σε όλο τον κόσμο.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο για τη μαζική παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου, η Honda αποφάσισε να το παρουσιάσει στην Ινδία, μία ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά, με την οποία διατηρεί ισχυρούς δεσμούς.

Κύρια χαρακτηριστικά του Honda Vision XS-1: Τρεις σειρές καθισμάτων που φιλοξενούν μέχρι επτά επιβάτες. Συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Σπορ εξωτερικό στυλ και ευελιξία εσωτερικού. Συρόμενες πόρτες με μεγάλα ανοίγματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα