Για τον "σωτήρα του Μόγιες" Φαν Πέρσι, γράφουν οι Άγγλοι

13:57 20/3/2014 - Πηγή: E-Typos
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έσωσε τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες. Η Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε πολύ δυσχερή θέση, αφού έχει χάσει κάθε ελπίδα για τίτλο στις εγχώριες διοργανώσεις στην Αγγλία, κι απέμενε η ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ» με τον Ολυμπιακό. Ο Ολλανδός σταρ με τρία γκολ χθες χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του και έσωσε τον Μόιες από την απόλυση. Χαρακτηριστικός είναι
ο τίτλος της «Sun»:

«Δεν μπορούν να απολύσουν τον Μόγιες τώρα. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στον παράδεισο του Φαν Πέρσι»! Ανάλογο και το δημοσίευμα της «Mirror»: «Ο Μόιες προφανώς ανακουφίστηκε καθώς τα τρία γκολ του Φαν Πέρσι του έσωσαν τη χρονιά».

Οι κακές εμφανίσεις μέχρι χθες είχαν φέρει σε δυσχερή θέση τον Σκοτσέζο τεχνικό, καθώς φούντωναν οι φωνές στο Μάντσεστερ ότι ο 50χρονος προπονητής δεν έχει τα προσόντα για να επαναφέρει τους «κόκκινους διαβόλους» στην κορυφή. Η «Daily Star» σχολιάζει σχετικά: «Ο Van man έδωσε... σωσίβιο στον Μόγιες», ενώ και η «Telegraph» ήταν στο ίδιο πνεύμα: «Ο σωτήρας του Μόγιες. Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι διέσωσε τον υπό πίεση προπονητή».
Keywords
Τυχαία Θέματα