Γερμανία: "Τέλος" ο Χ. Στέφενς από τη Σάλκε

Παρελθόν αποτελεί ο Χούουμπ Στέφενς από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε, καθώς ο γερμανικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας του με τον Ολλανδό προπονητή. Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Στέφενς ήταν η χθεσινή εντός έδρας ήττα 3-1 από τη Φράιμπουργκ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τελευταία πριν από τη χειμερινή διακοπή.

«Στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές η ομάδα συγκέντρωσε μόλις πέντε βαθμούς και βρίσκεται στη διακοπή του πρωταθλήματος στην έβδομη θέση της Μπουντεσλίγκα» αναφέρουν
μεταξύ άλλων οι «βασιλικοί μπλε» στην ανακοίνωση που εξέδωσαν. Στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα Κυπέλλου της Τρίτης με τη Μάιντς, που είναι ο τελευταίος για το 2012, θα καθήσει ο Γενς Κέλερ, προπονητής της ομάδας κάτω των 17 ετών της Σάλκε.
Ο 59άχρονος Στέφενς ανέλαβε για δεύτερη φορά τα «ηνία» της Σάλκε τον Σεπτέμβριο του 2011, όταν διαδέχθηκε τον Ραλφ Ράνγκνικ, που αποφάσισε να αποχωρήσει για λόγους υγείας, και την οδήγησε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός είχε καθήσει στον πάγκο της ομάδας και το διάστημα 1996-2002, οδηγώντας τη Σάλκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου UEFA το 1997.

Φέτος η Σάλκε ξεκίνησε καλά στην Μπουντεσλίγκα, καθώς βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 20 βαθμούς ύστερα από 9 αγωνιστικές, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε μια «κοιλιά», με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη βαθμολογία. Πάντως, κατάφερε να προκριθεί στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, στον οποίο μετείχε και ο Ολυμπιακός.
Keywords
Τυχαία Θέματα