Γ. Σεϊταρίδης: Νίκη για τον κόσμο και την ιστορία μας

20:10 12/4/2013 - Πηγή: E-Typos
Νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην τηλεοπτική κάμερα της NOVA. Ο άσσος των «πρασίνων» χαρακτήρισε την φετινή σεζόν ως μία από τις αποτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου, ενώ επισήμανε πως οι διαφορές των δύο ομάδων δεν ήταν τόσο μεγάλες, τουλάχιστον, όσο δείχνει η βαθμολογία που τις χωρίζει.

«Δεν πιστεύω ότι ήταν τόσο καλύτερος ο Ολυμπιακός
από εμάς φέτος. Βέβαια η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και εμείς είμαστε σε μια θέση που στην αρχή της χρονιάς- παρόλα τα προβλήματα που είχαμε- ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα είμαστε. Αλλά δεν πιστεύω ότι η διαφορά είναι τόσο μεγάλη. Αν καθίσει κάποιος και δει τα παιχνίδια, με όλα τα προβλήματα που είχαμε φέτος και τις αναποδιές, αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και συγκεντρωμένοι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε αρκετά εύκολα- και παρόλα τα προβλήματα- να είμαστε τρίτοι ή ακόμα και δεύτεροι», είπε ο Σεϊταρίδης ο οποίος παραδέχθηκε: «Έχουν σχεδόν χαθεί και οι ελπίδες για τα πλέι οφ, καθώς δεν είναι πια στο χέρι μας. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αναφορικά με την εφετινή σεζόν- και είναι ουσιαστικά και η τελευταία ευκαιρία να δώσουμε μια χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού- είναι να κάνουμε ότι μπορούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να πάμε να κερδίσουμε. Είναι το μόνο που έχει μείνει και περισσότερο για λόγους τιμής και για την φανέλα. Όχι για τους βαθμούς.»

Ο έμπειρος δεξιός μπακ συνέχισε: «Μπορούμε να πάμε και να κερδίσουμε. Όπως ο Ολυμπιακός ήρθε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να κερδίσει, έτσι και ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει στο Καραϊσκάκη και να κερδίσει. Είναι και οι δύο πολύ μεγάλες ομάδες, είναι ένα ντέρμπι, είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι που περιμένει όλος ο κόσμος να δει στην Ελλάδα και πιστεύω ότι ανεξάρτητα από την κατάσταση που είναι και οι δύο ομάδες, είναι πάντα ένα ντέρμπι το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε και πιστεύω ότι και ο Ολυμπιακός θα έχει άγχος, όχι μόνο εμείς.»

Το μήνυμα του Σεϊταρίδη προς τον κόσμο: «Έχουν δείξει αρκετή υπομονή φέτος, στάθηκαν στο πλευρό μας, κατάλαβαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και αν εξαιρέσεις κάποιες αποδοκιμασίες- οι οποίες είναι φυσιολογικές να υπάρχουν σε ένα γήπεδο όταν η ομάδα δεν κάνει καλή εμφάνιση- πιστεύω ότι ο κόσμος μας βοήθησε φέτος πάρα πολύ. Και ήταν πάρα πολύ υπομονετικός. Και να ξέρουν ότι θα πάμε στο ντέρμπι την Κυριακή για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε μια νίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα