Γ. Σαρρής: Το θέμα με τους Κατσουράνη-Μανιάτη έχει λήξει

14:26 28/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Η πίστη στις δυνατότητες της εθνικής και η ομολογία ότι έχει υπάρξει επαφή με... μια ντουζίνα προπονητές για τη θέση του Φερνάντο Σάντος, ήταν τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του Γιώργου Σαρρή, στη Nova.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναφέρθηκε επίσης και στο "καυτό" θέμα με τους Κατσουράνη και Μανιάτη: «Θεωρώ πως όταν οι ποδοσφαιριστές έρχονται στην εθνική ομάδα ξεχνούν όλα τα ζητήματα που τους
απασχολούν με τις ομάδες τους. Αυτό το κλίμα υπάρχει από το 2003 και διατηρείται μέχρι τώρα. Είναι άλλωστε ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Το θέμα έχει λήξει. Οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται μόνο τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το πώς θα τα πάμε καλύτερα. Διακρίνω αισιοδοξία και πείσμα, η ομάδα μας θα διακριθεί. Στόχος είναι να περάσουμε, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Μετά το ματς στη Βοσνία και την ήττα 3-1, τα παιδιά μου είπαν "μη φοβάσαι πρόεδρε, θα είμαστε στη Βραζιλία". Το έλεγαν συνεχώς από τότε και αυτό φάνηκε με την αποφασιστικότητα τους στα μπαράζ με τη Ρουμανία».

Οσον αφορα τον διάδοχο του Σάντος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας, δήλωσε: «Έχουμε μιλήσει με παραπάνω από μια ντουζίνα προπονητές. Έχω εξουσιοδοτηθεί να κάνω τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές μαζί με τον Τάκη Φύσσα. Όλοι αυτοί που έχουν ακουστεί ήθελαν να έρθουν στην Εθνική. Η ομοσπονδία δεν είναι σε θέση να πληρώσει κασέ απαγορευτικά για τα ελληνικά δεδομένα σε εποχές κρίσης. Υπάρχουν τέσσερα ονόματα που γίνεται προσέγγιση. Είμαι πρόεδρος και ανέλαβα να φέρω προτάσεις στο ΔΣ, η απόφαση δεν είναι δική μου αλλά του ΔΣ. Αυτό που δεν θα αλλάξουμε είναι το project του Σάντος και αφορά τη λειτουργία της ομάδας μέχρι το 2015 και τον τρόπο ανεύρεσης ταλέντων από τα πρωταθλήματα των Ενώσεων».
Keywords
Τυχαία Θέματα