Γ. Μπαρτζώκας: Θα πάμε μακριά φέτος, έχουμε πιο βαθύ ρόστερ

13:45 4/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την αναχώρηση σήμερα της αποστολής της ομάδας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Ελληνας κόουτς δήλωσε επίσης ικανοποιημένος για τις προσθήκες της ομάδας:

«Είναι λάθος να βάλουμε προτεραιότητα σε κάποια διοργάνωση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ μακριά φέτος. Σκοπός μας είναι οι παίκτες που ήρθαν να καταλάβουν τη νοοτροπία
της ομάδας. Δυστυχώς θα λείψουν πολλά άτομα και από την εθνική, και είναι κάτι που δυσκολεύει την προετοιμασία. Την περσινή χρονιά υπήρχε μεγάλη φθορά σε όλες τις ομάδες. Και με βάσει αυτό, εμείς φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πιο βαθύ ρόστερ», τόνισε σχετικά ο Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

«Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να πάρουμε δύο ταλαντούχους παίκτες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της προπόνηση αλλά και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν τις δυνατότητές τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το ρόστερ είναι πλούσιο, βαθύ και αξιόλογο. Τα νέα πρόσωπα δημιούργησαν μια νέα κατάσταση στον Ολυμπιακό. Έχουν μεγάλο κίνητρο, προσόντα και χαρακτήρα να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει.»
Keywords
Τυχαία Θέματα