Γ. Αναστασίου: Θα βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι

19:38 27/9/2013 - Πηγή: E-Typos
Βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερος παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει του μεθαυριανού εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως η δουλειά που γίνεται στην ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς όσο περνάει ο καιρός, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με πάρα πολύ
καλά λόγια για τον επόμενο αντίπαλο του «τριφυλλιού» εκθειάζοντας τις επιθετικές του αρετές.

«Είχα επισημάνει και πιο παλιά ότι όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε κι αυτό φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια που δώσαμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σα γενική εικόνα, νομίζω ότι αφήνει ικανοποίηση η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά, η ενέργεια που βγάζουν σε κάθε παιχνίδι, το γεγονός ότι προσπαθούμε να παίξουμε σωστό και ορθολογικό ποδόσφαιρο. Αυτό βγαίνει και νομίζω ότι κερδίζοντας παιχνίδια- επειδή έχουμε και αρκετούς νέους παίκτες στην ομάδα και ξένους παίκτες οι οποίοι δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό- αποκτάμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, καλή ψυχολογία στην ομάδα και στον κόσμο», είπε ο 40χρονος τεχνικός και συνέχισε:

«Το επιθετικό ποδόσφαιρο ήταν από την αρχή ο στόχος μας και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει η φιλοσοφία μας. Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αν εμείς δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Και αν κάνουμε αυτά που πρέπει- ανεξάρτητα με το όνομα του αντίπαλου- θα έχουμε το πάνω χέρι. Και νομίζω δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι, ότι όταν κάνουμε αυτά που πρέπει, είμαστε το απόλυτο αφεντικό και είτε παίζουμε με τον Αστέρα, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα, ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτά που πρέπει, για να μπορούμε να έχουμε το πάνω χέρι και ουσιαστικά να κρίνουμε εμείς το παιχνίδι».

Για τον προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, έχει αρκετά καλούς παίκτες θα έλεγα και επικίνδυνους στην επίθεση, αλλά είναι μια ομάδα την οποία τη βλέπουμε όπως όλες τις άλλες. Εμάς μας ενδιαφέρει πιο πολύ η δική μας ομάδα και σε αυτό δίνουμε προσοχή αυτές τις ημέρες».
Keywords
Τυχαία Θέματα