Γ. Αναστασίου: Όσοι έρχονται στο γήπεδο να σκεφτούν γιατί έρχονται

22:44 5/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Θέση για τα επεισόδια που έγιναν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πριν την έναρξη του αγώνα, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, πήρε και ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου.

Στο περιθώριο του φιλικού προς τιμήν του εκλιπόντος, Τάκη Παπαδημητρίου, ο 41χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως οι άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν προβλήματα δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο. Επίσης αναφέρθηκε και στα πλέι οφ τονίζοντας πως είναι στο χέρι της ομάδας του να τερματίσει πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται.

Σε ερώτηση που του έγινε για το ενδεχόμενο βαριάς
«καμπάνας» στον Παναθηναϊκό μετά τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι σημαντικό ότι όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο πρέπει να αντιλαμβάνονται γιατί έρχονται. Αν έρχονται μόνο για να βγάλουν τα προβλήματα τους και γενικότερα την εσωστρέφεια τους στο γήπεδο, τότε καλό θα είναι να μην έρχονται. Εμείς τουλάχιστον δεν θέλουμε τέτοιους ανθρώπους. Θέλουμε ανθρώπους που θα έρθουν για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και να χειροκροτήσουν το νικητή ή, τέλος πάντων, την ομάδα που παίζει καλύτερα. Αυτό θέλουμε όλοι και πρέπει να το επικροτήσουμε».

Αναφερόμενος στο μεθαυριανό ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, επισήμανε: «Επιμένω πως τη διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες. Εκεί θα πρέπει να βελτιωθούμε. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δείχνουμε να υστερούμε λίγο στις λεπτομέρειες και αυτό είναι καθαρά θέμα αυτοσυγκέντρωσης. Δεν έχουμε χαλαρώσει, αλλά όταν παίζουμε με καλές ομάδες και κάνουμε λάθη θα το πληρώσουμε. Αυτό φαίνεται στα πλέι οφ. Νομίζω ότι είναι καθαρά θέμα δικό μας και θα είμαστε αυτοί που πρέπει στα επόμενα ματς».
Keywords
Τυχαία Θέματα