Φιλικός: Ομόνοια-Παναθηναϊκός 2-2

18:39 1/5/2013 - Πηγή: E-Typos
Ισόπαλη 2-2 τελείωσε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια, που έγινε στο σταδιο ΓΣΠ της Λευκωσίας και εντάσσεται στην εκστρατεία του κυπριακού συλλόγου για συγκέντερωση χρημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που τον ταλανίζουν. Ο Γιάννης Βονόρτας είχε την ευκαιρία για δοκιμές ενόψει του αγώνα μπαράζ της επόμενης Πέμπτης με την Ξάνθη,
αλλά μάλλον θα προβληματίστηκε από την αμυντική εικόνα της ομάδας του, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 12΄ με πλασέ του Μπαρμπαρούση, μετά από κεφαλιά πάσα του Τοτσέ. Στο β΄ μέρος η Ομόνοια ήταν καλύτερη και ισοφάρισε στο 54΄ με τον Φρέντι, όμως στο 67΄ μία πολύ όμορφη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Λαγού ξανάεδωσε προβάδισμα στην ελληνική ομάδα. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 70΄ ο Αντρέ Αλβες με πέναλτι που κέρδισε ο Φρέντι από τον Βελάσκες. Στο τέλος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, όμως οι δύο τερματοφύλακες κράτησαν το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι ο Ιμπραϊμ Σισοκό αποχώρησε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με πρόβλημα στον ώμο.

Οι συνθέσεις:

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λεβίτα (62΄ Γιαννίκογλου), Αλάμπι, Χαραλάμπους (46΄ Σκαραμοτσίνο), Αγκουιάρ (79΄ Χριστούδιας), Μαργκάσα (87΄ Ιωάννου), Χριστοφή (46΄ Εφραίμ), Κυριακού, Ρουσιάς (46΄ Νούνο Ασις), Σκέμπρι (66΄ Αντρέ Αλβες), Ντανιέλσον, Φρέντι (79΄ Δημητρίου)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καρνέζης (61΄ Κοτσόλης), Σπυρόπουλος (68΄ Εσπάρθα), Χουχούμης (77΄ Κάιπερ), Τριανταφυλλόπουλος (46΄ Βελάσκες), Μπουμσόνγκ, Λαγός, Σο, Ζέκα, Σισοκό (37΄ Ντίνας), Μπαρμπαρούσης (80΄ Αποστολόπουλος), Τοτσέ (46΄ Φιγκερόα)
Keywords
Τυχαία Θέματα