Φιλικός αγώνας: Παναθηναϊκός-Ελαζιγκσπόρ 4-4

22:14 24/7/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 4-4 με την Τουρκική Ελαζιγκσπόρ σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Τέγκελεν της Ολλανδίας. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7΄με τον Κουσίδη, ενώ στο 17΄ διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ντίνα. Η ομάδα όμως του Γιάννη Αναστασίου δεν ήταν το ίδιο καλή και στην αμυντική της λειτουργία και έτσι οι Τούρκοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ πριν το ημίχρονο με σκόρερ τους Τιντιάν (19΄) και Σερντάρ (29΄, 36΄). Στο 55΄ ο Γιαννιτσάνης ισοφάρισε σε 3-3 για το «τριφύλλι»,
αλλά μόλις ένα λεπτό αργότερα (56΄) ο Ζέγκελαρ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 4-4 διαμόρφωσε ο Γιαννιτσάνης στο 76΄. Αξίζει να σημειωθεί πως προπονητής της Ελαζιγκσπορ είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, ενώ πρόσφατα η τουρκική ομάδα πρόσθεσε στο ρόστερ της και τον Φάνη Γκέκα.

Παναθηναϊκός: Καπίνο (46' Ταμπάκης), Μαρινάκης (46' Σπυρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46' Κουτρουμπής), Ρισβάνης, Νάνο (46' Χουχούμης), Σταματάκης (46' Αναστασόπουλος), Λαγός (57' Μέντες), Δώνης (46' Μπαϊράμι), Μουζακίτης, Ντίνας (46' Γιαννιτσάνης), Κουσίδης (46' Ζέκα).

Ελαζιγκσπόρ: Ιβέσα, Αλκάσι, Οσκάγια, Γκοργκ, Μπίλιτσα, Καλέμτσι, Καράμπουλου, Ρόλαντ, Τιντιάν, Σερντάρ, Αχμέτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα