Φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο είχαν κέρδος από το δάγκωμα του Σουάρες!

18:44 25/6/2014 - Πηγή: E-Typos
Ούτε ένας, ούτε δύο. Συνολικά 167 άνθρωποι σε 20 χώρες του κόσμου κέρδισαν χρήματα, χάρη στη... δαγκωματιά του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι, στη χθεσινή αναμέτρηση του Μουντιάλ μεταξύ Ουρουγουάης και Ιταλίας. Η εταιρεία στοιχημάτων "Betsafe" είχε τη... φαεινή ιδέα να προσφέρει πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας προκαθορισμένη απόδοση, για όποιον ήθελε να ποντάρει ότι ο «σεσημασμένος» επιθετικός της Λίβερπουλ θα κάνει για τρίτη φορά στην καριέρα του μία τέτοια ενέργεια. Η απόδοση
ορίστηκε στο 175:1 και ήταν αρκετή για να θέλξει 167 παίκτες και, τελικά, να κοστίσει στην εταιρεία περίπου 50.000 ευρώ, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής μάρκετινγκ της "Betsafe", Πάτρικ Εκβιστ.

«Συζητήσαμε πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο και σκεφτήκαμε να προσφέρουμε πρωτότυπα, διασκεδαστικά στοιχήματα. Δεν ήταν εύκολο να καθορίσουμε την απόδοση, αλλά τελικά όλα αυτά βγήκαν σε καλό όσων στοιχημάτισαν» δήλωσε ο κ. Εκβιστ και πρόσθεσε ότι πλέον η εταιρεία προσφέρει αποδόσεις για το ύψος της τιμωρίας του Σουάρες, φτάνοντας μέχρι τον διετή αποκλεισμό από τα γήπεδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα