Φερνάντο Σάντος-Εθνική Ελλάδας: Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια

22:51 30/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου απαιτεί το σεβασμό όλων των αντιπάλων της στο Παγκόσμιο Κύπελλο υπογράμμισε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού αγώνα με την Πορτογαλία.

«Ξέρουμε πως είμαστε σε ένα ισορροπημένο όμιλο. Θέλουμε να προκριθούμε και πιστεύουμε σε αυτό το όνειρο. Τα όνειρά μας δεν έχουν όρια» ξεκίνησε τις δηλώσεις προς τους συμπατριώτες του ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο κ. Σάντος ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για την παρουσία των Κατσουράνη
και Καραγκούνη στην Εθνική, δηλαδή των μοναδικών ποδοσφαιριστών που συνεχίζουν από τη «θρυλική» ομάδα του 2004. «Συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για το σύνολο, αν και είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτή του 2004. Το στυλ της ομάδας είναι διαφορετικό, ωστόσο υπάρχουν και κοινά στοιχεία. Η ομάδα είναι όπως οι Έλληνες: απαιτεί το σεβασμό όλων» απάντησε.

Όσο για τα στοιχεία που άλλαξε ως τεχνικός της ελληνικής ομάδας; «Όταν συμφώνησα να γίνω προπονητής της Ελλάδας ήθελα να συνεχίσω αυτό που έκανε στο παρελθόν: να βρεθεί στις μεγάλες διοργανώσεις. Θέλω να αφήσω το στίγμα μου στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο, σε εθνικό επίπεδο, είναι πια αρκετά διαφορετικό. Υπάρχουν εθνικές ομάδες ηλικιών κάτω των 16 ετών και κάτω των 14. Αυτό πάντα βοηθάει την πρώτη ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα