Φαν ντεν Μπρομ (Άντερλεχτ): Ο ΟΣΦΠ, ομάδα με μεγάλη ποιότητα

19:47 1/10/2013 - Πηγή: E-Typos
Ο προπονητής της Άντερλεχτ, Γιον Φαν ντεν Μπρομ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αυριανή αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ποιοτική ομάδα και πως θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας για τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού τεχνικού:

Για την ποιότητα του Ολυμπιακού: «Κάναμε
δύο φορές σκάουτινγκ τον Ολυμπιακό. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Με την Παρί είχε δύο πρόσωπα, ήταν πολύ καλός στο πρώτο 45λεπτο αλλά στη συνέχεια η ποιότητα της Παρί ήταν καθοριστική. Ο Ολυμπιακός είναι ένας σοβαρός αντίπαλος και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τη νίκη. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, σημασία έχει η νίκη. Πρέπει να εξηγήσουμε στους παίκτες ότι σημασία έχουν και τα 90 λεπτά και πρέπει να είναι ήρεμοι στο γήπεδο».

Για τον Μίτροβιτς: «Δεν ξεκουράστηκε, συνέχισε με προσωπική προπόνηση, από χτες βρίσκεται και πάλι στην ομάδα και είναι στη διάθεσή μας να αγωνιστεί».

Για το σύστημα που θα ακολουθήσει: «Έχουμε ένα σχέδιο βάσει ανάλυσης του Ολυμπιακού. Δεν πρέπει να έχουμε ενθουσιασμό, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και γρήγορους επιθετικούς. Πρέπει να τηρήσουμε το σχέδιο μας για να νικήσουμε».

Τους ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ εκπροσώπησε ο Αμερικανός μέσος, Σάσα Κλιέσταν, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είχαμε παίξει με τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο, αλλά τότε ήταν φιλικό. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και τότε είχε παίξει καλά στην άμυνα. Τώρα πρέπει εμείς να είμαστε πιο γρήγοροι για να τον νικήσουμε. Ο Σαβιόλα είναι πολύ επικίνδυνος, του αρέσει να αλλάζει θέσεις, είναι πολύ καλός με την μπάλα, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί μαζί του».
Keywords
Τυχαία Θέματα