Φ. Σάντος: Ξεκινάμε για το όνειρο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο

16:10 30/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Για τη Λισαβόνα αναχώρησε το πρωί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αύριο (21:30) αντιμετωπίζει στη Λισαβόνα την Πορτογαλία, στην πρώτη φιλική αναμέτρησή της ενόψει της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ουσιαστικά από σήμερα ξεκίνησε το ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τη Βραζιλία, αφού μετά την Πορτογαλία η αποστολή θα μεταβεί στις ΗΠΑ για τα δύο τελευταία φιλικά, με Νιγηρία και Βολιβία, πριν... εγκατασταθεί στη «χώρα του καφέ».

Την ελληνική αποστολή «ξεπροβόδισε» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», η ΟΠΑΠ
ΑΕ, μέγας χορηγός της εθνικής ομάδας. Η διοίκηση της εταιρείας, με επικεφαλής τον διευθυντή του τμήματος μάρκετινγκ, Πετρ Ματεγιόφσκι, υποδέχθηκε στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος, και τους διεθνείς και τους ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στο δύσκολη αποστολή που τους περιμένει.

«Τις λέξεις τις παίρνει συνήθως ο αέρας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ξεκινάμε για το όνειρο και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Πάμε για να σταθεροποιήσουμε αυτό το όνειρο. Ελάτε μαζί μας» ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Φερνάντο Σάντος, ενώ ο αρχηγός της εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης, τόνισε: «Είμαστε ευλογημένοι που πηγαίνουμε στη Βραζιλία κι ευχόμαστε να μην επιστρέψουμε σε ένα μήνα. Θα τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε πάντα».
Keywords
Τυχαία Θέματα