Ευρωλίγκα: Σπανούλης & Λάσμε στη 2η καλύτερη πεντάδα

16:19 8/5/2014 - Πηγή: E-Typos
Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε σήμερα την κορυφαία και τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα για τη σεζόν 2013-14. Στην κορυφαία πεντάδα δεν συμπεριλαμβάνεται κάποιος Έλληνας ή έστω παίκτης ελληνικής ομάδας, ενώ στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και τρεις φορές ΜVP της διοργάνωσης, Βασίλης Σπανούλης. Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκεται και ο Στεφάν Λάσμε του Παναθηναϊκού.
Αυτή είναι η 5η διαδοχική παρουσία σε μία εκ των δύο πεντάδων της Ευρωλίγκας για τον Σπανούλη και 7η στο σύνολο. Μόνο ο Σπανούλης και ο Ναβάρο έχουν καταφέρει να συμπεριληφθούν στις πρώτες δύο πεντάδες της διοργάνωσης επτά φορές, κατέχοντας το σχετικό ρεκόρ.

Δύο παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ), ένας της Μπαρτσελόνα (Άντε Τόμιτς), ένας της ΤΣΣΚΑ (Σόνι Ουίμς) και ένας της -«οικοδέσποινας» του φάιναλ φορ- Αρμάνι Μιλάνο, δηλαδή ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας φέτος, Κιθ Λάνγκφορντ, ψηφίστηκαν στην κορυφαία πεντάδα.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, μαζί με τους Σπανούλη, Λάσμε ψηφίστηκαν οι Ρίκι Χίκμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης). Ο Κριάπα επελέγη για τρίτη φορά στην καριέρα του σε μία εκ των δύο καλύτερων πεντάδων της σεζόν, ενώ για τον Μίροτιτς είναι η δεύτερη φορά.

Η κορυφαία και η δεύτερη καλύτερη πεντάδα στην Ευρωλίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 έχουν ως εξής: ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ
================
Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Κιθ Λάνγκφορντ (Αρμάνι Μιλάνο)
Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης)
Σόνι Ουίμς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Αντε Τόμιτς (Μπαρτσελόνα)

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ
========================
Ρίκι Χικμαν (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός)
Βίκτορ Κριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
Νίκολα Μίροτιτς (Ρεάλ Μαδρίτης)
Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός)
Keywords
Τυχαία Θέματα